2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچی مثل رازیانه شیر رو زیاد نمیکنه

رازیانه خیلی خوبه ولی برا کسی ک بچه ش دخترباشه چون ب شدت هورمونای زنانه رو بالا میبره

مادرپسردار نباید بخوره چون واسه مرد خوب نیست باعث عقیم شدنشون میشه

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

شیره انگور شیر مادر رو غلیظ میکنه

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
عزیزم قطره شیر افزا هم رازیانه داره ایا  برای بچه پسر بده مادر بخوره؟

قطره ی شیرافزا رو نمیدونم والا..شاید درصدش کم باشه 

خب طبیعتا در حد یه دمنوش رازیانه قوی نیست بابت افزایش هورمونای زنانه

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
رازیانه خیلی خوبه ولی برا کسی ک بچه ش دخترباشه چون ب شدت هورمونای زنانه رو بالا میبره مادرپسردار نب ...

نه عزیزم مردها خودشون نباید لب به رازیانه بزنن چون هورمون های زنانه داره ولی از طریق شیر مادر فک نمیکنم برا پسر ضرر داشته باشه ؛جالب اینجاست تو ترکیبات  خیلی قطره هایی که واسه کولیک نوزاد میدن مثل کولیکز رازیانه،زیره و سایمتیکون  استفاده شده 

گران باش ؛بگذار بهایت را بپردازند ؛آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند."نیچه"
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز