2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بیداره؟

258 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها یه تاپیکی بود من رفتم اونجا بعد عکسمو گذاشتم قوانین نی نی سایت هنوز کامل نمیدونم حالا یکی گفت وقیح برگشته عکس نزارین من گذاشتم و بعد دو دقه حذف کردم،نمیدونم از مال منم اسکرین گرفته یا نه

😢

کی گفت بذارییییی 

الان که گذاشتی دیگه حرصشو نخور وقیحی وجود نداره شاید خانوما از صدتا وقیح پستتر باشن😃ایشالا که اتفاق بدی نمیفته

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه همه خوابیم.

نه بابا بر نداشته. وقیح کیه دیگه. اصلا نمیذارن فعالیت کنه. فورا میترکوننش. نترس.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

توکل ب خدا ان شاالله ک برنداشته

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
نه همه خوابیم. نه بابا بر نداشته. وقیح کیه دیگه. اصلا نمیذارن فعالیت کنه. فورا میترکوننش. نترس.

شانس من همش دو سه روزه میام اینجا اینقد خنگم آخرش یه گندی میزنم 

وقتی میخاین عکس بزارین مطمئن باشین که وقیح یا هر کس دیگه الان از عکستون اسکرین میگیره اگه دیدین مشکلی ندارین بعد عکس بزارین.بدم میاد عکس میزارین بعدش شروع میکنید به گریه که واای نکنه برداشته باشه بچه این مگه؟؟!

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

نه بابا بی خیال

حالا دیگه گذاشتی کاریش هم نمیشه کرد

بهش فکر نکن. وقیح هم دیگه خیلی لوس شده تازگیا دو سه تا عکس تکراری رو هی تو تاپیک هاش میزاره بقیش مسخره بازیه

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
کلا عزیزم باید بدونی ک تو فضای مجازی عکس نباید بزاری ب هیچ وجه ولی استرس نگیر هیچی نمیشه

اصلا نزاشتم بخدا ن اینستا ن تل هیچ جا ،من بفکرم اینجا همه خانمن نمیدونستم از این مواردم هست 

وقتی میخاین عکس بزارین مطمئن باشین که وقیح یا هر کس دیگه الان از عکستون اسکرین میگیره اگه دیدین مشکل ...

بابا من همش دو روره این جا تلپم چه میدونستم خوب به ذهنم خطور نمیکرد بخدا