2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

325 بازدید | 32 پست

سلام مامانای نینی سایت نینی شما وزن گیریش چطوره؟ کسی بوده تو ماهای اول وزن گیری نوزادش کم بوده باشه بعد با شروع غذا رشد سعودی کنه؟؟ و وزنش روی نمودار بره روی خطای بالاتر؟؟

نینیه من با وزن ۲۵۰۰ به دنیا اومد، اما زردی گرفت و وزنش شد ۲۲۰۰،دوماهگی وزنش ۳۶۰۰ بود

یعنی ماهی ۶۰۰ گرم و حداقل وزن گیری

دکترم گفت نینیت ریزه میزس و کلا ظریفه

خواستم بدونم کسی بوده مثل من بعدا با شروع غذا نینیش تپل شده باشه؟

آره نی نی من 

همیشه رو کمترین نمودار بود 

از چهار ماهگی شروع کرد. به بالاتر رفتن روی نمودار چون به غذا افتاده بود و کمتر میشد رفلاکسش

الان روی نمودار وسط یه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دخترمن باشروع غذایهوتپل شد

وای واقعا؟؟؟ کاش نینی منم چاق تر شه، نه اینکه ناشکری کنم، ولی وقتی نینی لاغره ادم استرس داره مریض شه، مریض بشه جونی براش نمیمونه

آره نی نی من  همیشه رو کمترین نمودار بود  از چهار ماهگی شروع کرد. به بالاتر رفتن روی نمو ...

مینیه منم رفلاکس داره، و دقیقا روی کمترین خط نموداره، وزن نینی شما موقع تولد و دوماهگی چند بود دقیقا؟

نی نی من 

بچم از2تا5ماهگی افت داشته وزنش😢 اعتصاب شیرکرده بود😢😢

معلم مرا بخاطر سفید بودن دفترنقاشی ام تنبیه  کرد و همه خندیدند😢اما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتند دیدنی نیست❤❤
عزیزم ، نینیه لجباز😕

خیلی😢😢تازه میخواستم با قطره چکان شیربریزم دهنش فوت میکرد بیرون به خیال خودش بازی میکرد اما من دق میکردم😢

معلم مرا بخاطر سفید بودن دفترنقاشی ام تنبیه  کرد و همه خندیدند😢اما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتند دیدنی نیست❤❤