آناشيدبانو مدیر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 253 عنوان تو دنيا كيو از همه بيشتر دوس دارين؟ | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 64 پست من شوهرمو،مادرمو،خواهرزادمو خداياشكرت 1397/07/26 | 00:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oshida عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 نامزدم و خانوادمخدا همه شونو حفظ کنه دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
pariارام عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1226 😂 انگار متلک بود میگه خانواده ام و شوهرم فک کنم اشتباه خوندی خانواده شوهرم🙄😂 میشه خواهش کنم برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرسین..التماس دعا😓😔🙏🏻
shibili عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 3995 بترتیب اول خدا بعد مامانم داداشم خواهرام بابام خودم شوهرم و دیگر هیج طفلی شوهر موند آخر😁😁خدایی شوهرتم اول خواهرشو بگه بعد تو ناراحت نمیشی؟ تیکر رسمی شدن عشقمونه❤
پریچهر_25 عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 7298 😂 انگار متلک بود خانواده خودم .بد خوندین😂😂😂 چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
silverrain عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1628 فقط پسرم😍بقیه رو دوست دارم ولی نه به این شدت🙇😎 برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••
هنگامهhengame عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 6800 طفلی شوهر موند آخر😁😁خدایی شوهرتم اول خواهرشو بگه بعد تو ناراحت نمیشی؟ اگ خودم مثه شوهرم باشم براش نه 🧘🏻♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻♀️
silverrain عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1628 میگه خانواده ام و شوهرم فک کنم اشتباه خوندی خانواده شوهرم🙄😂 جدی😓🤕😂 برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••
هنگامهhengame عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 6800 طفلی شوهر موند آخر😁😁خدایی شوهرتم اول خواهرشو بگه بعد تو ناراحت نمیشی؟ به این نتیجه رسیدم هیچکس خانواده خود ادم نمیشه 🧘🏻♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻♀️
ساغر۱۳ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1573 😂😂😂وااای خانواده شوهرم شد دوس داشتنی اخه😆😆😆😂😂😂 همون.تعجب.کردم.من.خیلی.ذاتا.مهربونم.ولی.اصلا.نمیتونم.اونا.رو.دوست.داشته.باشم.فکر.کن.دلم.واسه.همه.مردم.دنیا.میسوزه.الا.امیدوارم.خدا.منو.ببخشه.واس.خاطر.این.حسم
elliin عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 5115 مامان بابام شوهرم لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕
شیدااااااااا عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 12013 شوهرت چي😅 امروز اینقدر خودشو کشت برا مامانش ،گذاشتمش لیست سیاه 😁 هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕