2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این چیزا فکر نکنیم بهتره.... تا تو زندگی مون تاثیر نذاره.... بله انرژی مثبت و منفی وجود داره.... ...

آره همینطوره ولی من مطمعنم بود باهامون هر جا اسباب کشی داشتیم هی وسیله های بابام گم میشدن ،ی بار چند تا سند مهم بعد گفت ب مامانم تو پارش کردی عمدی ،

آره همینطوره ولی من مطمعنم بود باهامون هر جا اسباب کشی داشتیم هی وسیله های بابام گم میشدن ،ی بار چند ...

اون دختره تو فامیل ماهم اینجوری شده بود.... خیلی گناه داره سنی هم نداره.... کلا روانش به هم ریخت.... ایشالله که مادر شما خوب میشه....

اون دختره تو فامیل ماهم اینجوری شده بود.... خیلی گناه داره سنی هم نداره.... کلا روانش به هم ریخت.... ...

الان خیلی بهتره رفتن تهران برای زندگی ،فقط هی میگ دوست دارم خونه نباشم خواهرم میگ همش تو مترو جایه خاصیم نمیره ها فقط با مترو میره بعدشم برمیگرده 😃یا میره سینما 

اون دختره تو فامیل ماهم اینجوری شده بود.... خیلی گناه داره سنی هم نداره.... کلا روانش به هم ریخت.... ...

من ک اونشب همش مسخرش کردم یادش بره ولی خیلی گریه میکرد و ترسیده بود ،دیگ الان یادش رفته 

چرا😲😲😲😲😲😲نفرین واسه چی

همون طلسم منطورمه ،بابام ی جین دختر خاله داشت رک میگفتن آخه پسرخالمون چرا ما رو نگرفت تو چی هستی دیگ گرفته !یا مثلا عمم بعدا اعتراف کرد دعا یهودی کرده دل بابام از مامانم سیاه باشه 

شوهرم میگ هیچ جنی حق ورود ب دنیای آدمی رو نداره ،این طلسم و اینا اجنه شرورن و اون کسی هم ک طلسم میکنه کلا زیر سلطه شیطانه ،میگه ارتباط با جن معنی نداره و جن میشه همون انرژی منفی که گاهی جذبش میشیم مثلا تا حالا شده یه دفعه خیلی عصبی بشین ؟اون میشه حذب همون نیروی شیطانی 

احمقا😠😠😠😠  خدابیامرزه پدرتون رو عزیزم. برمیگرده به زندگی خودشون مطمئن باش

ممنونم عزیزم ،خخخ آره همشونم شوهر نکردنو و خوشگلم هستن وقتی بابام فوت شده جوری زجه میزدن نگو یکیشون موقع تشییع جنازه خودشو انداخت داخل قبر من اونطرف بیهوش بودم بعد خالم گفت همکار بابات پرسیده این بروسلی کیه گفتن دخترخالشه ،گفت گفته فکر کردم دخترشه اینجوری پریده