2777
2789

توروخدا اگه میدونین جواب بدین.. دردش از چی میتونه باشه؟؟ چکار کنیم اروم شه

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

من تازه کشیدم یک یادوروز درد کرد آروم شدنونمیدونم

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من اینجور شدم

ولی مامانم همیشه بعد کشیدن دندون

ی استکان کوچولو چای سرد و‌نمک میداد 

میگفت قرقره کن 

یا ی تیکه گوشت ب اندازه بند انگشت رو گاز داغ میکرد ابش در میومد 

بعد ک سرد میشد میذاشت رو جای دندون 

آب گوشت ک میخورد بش دیگه هم جاش خوب میشد زود هم خونریزی نداشت و درد نمیگرفت

من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی
من تا ده روز درد داشتم. دارو میخوردم. برا خوب شدن زخم فقط کمپوت و اب اناناس موثر بود برام

چه اروهایی میخوردین 

تا ده روز درد داری 

کمپرس سرد بزار 

دارو زیاد جواب نمیده واسه درد دندون یه عدس بزار رو جای دندون یواش فشار بده یا از این قطره میخکا بزن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

مونده به دندونت که چن تا ریشه داشته.چقدر خونریزی داشته و اینکه چقدر باز شده ولی تا یک هفته هم درد داره مسکن پروفن بخور .بعضی مواقع هم چرک خشک کن میدن که عفونت نکنه

وای نگو من دندونمو کشیدم اول درد نمیکرد بعدش  ی هفته درد گرعت مامانم ارد سرخ کرد گذاشت توجای دن ...

چجوری ارد سرخ کرد؟؟ چطوری گذاشت رو دندونت