از من زیر چشم خیلی کم رو گونه هام کم اما دوست ندارم حدیدا هم داره میشه ب نظرتون چرااا
سلام دوستان من کمتر از یک ماهه که روغن رازیانه اصل برای کک ومک استفاده میکنم البته چون خیلی غلیظ و صورت رو میسوزونه اول روغن زیتون یا ویتامین e(کپسول رو سوراخ میکنم میزنم به صورتم)بعد رازیانه میزنم صورتم شفاف وصاف شده نمیگم بدون کک ومک شده ولی واقعا اثر داشته برای کم شدن موی صورتم که عالیه از طرفی جوش های سر سیاه هم به مرور برطرف میکنه و یه چیز دیگه اینکه شب ها یه سرم درست کردم میزنم عالیه قبلا کرم شب میزدم ولی الان دیگه نمیزنم نحوه ی درست کردن سرم هم اینه قرص ویتامینcبگیرین من نزدیک ۲۵۰۰گرفتم البته ایرانی اگه خارجیش رو پیدا کنید اون بهتره توی یک قاشق آب مقطرحل کنید بعد برای اینکه رطوبت دوستتون زیاد بشه یک قاشق هم گلیسیرین بریزید میتوانید به جای آب گلاب استفاده کنید من خودم گلاب میریزم سرم رو کم کم درست کنید و هر دوهفته که تموم شد دوباره درست کنید راستی می تونید یکم عرق شاتره هم اضافه کنید ولی اصلش همونا بود.یکی هم یه پیمانه شاتره با یک پیمانه گلاب مخلوط میکنی و یک قاشق سرکه سیب اینم می تونید تو طول روز استفاده کنید البته استفاده دائمی من همون سرم شب رازیانه در طول روز هست حتماهم ضد افتاب بزنید هم خودم هم خواهرم استفاده کردیم نتیجه گرفتیم گفتم اینجا بگم کسایی که مثل من مشکل دارند یکم بر طرف بشه