2777
2789

من و همسر چند روز پیش داشتیم سریال ساخت ایران نگاه می کردیم، یهو زنگ در به شدت به صدا دراومد، البته که غریبه نبودن کوچولوهای ۳ساله و چهارساله همسایه مثل دو تا هیولای فینگیلی پشت در وایساده بودن، در رو که باز کردم سریع پریدن تو، همسر گفت خاموشش کن این سریال مناسب بچه ها نیست، تا همسر این گفت، پسر کوچولو گفت ما این دیدیم بچش میدزدن، اون توپوله هم خیلی بامزس

قیافه من😲😲😲

قیافه همسر🤔🤔🤔

قیافه فینگیلیا😁😁😁

ساخت ایران بد نیست که

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساخت ایران چیز جذابی واسه بچه ها نداره ولی چیز زشتی هم توش نیست😕شاید یه دوبار دیدن خوششون اومده

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
بد نیست ولی مناسب بچه ها نیست.

صحنه بدی نداره که مناسبشون نباشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تاج و تخت که خیلی صحنه داره😰

در این حد ایشون راحتن بهش میگم من یکی از دلایل بچه نیاوردنم این میگم نکن تو سنین کودکی بفهمه از روابط جنسی بعد این اصلا راحت

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜