من وقتی دخترم به دنیا اومد شیر کمکی نان دادم به همراه شیر خودم وزنگیریش نرمال بود خدا رو شکر ولی خیلی دلدرد می گرفت و نفخ داشت الان که تحمل کردم ولی 2 ماهش که شد رفلاکس خفیف رو دکترش تشخیص داد بهم رانتیرین و شیر ای آر داد حالا یا ببلاک یا بیومیل ولی بچه ام یبوست گرفته به دکترشم میگم میگه تا 5 روز هم کار نکنه اسمش یبوست نیست... ولی من حس می کنم بچه ام داره اذیت میشه.. می خواستم بدونم کلا شیرهای مخصوص بچه های رفلاکسی یبوست میاره؟؟ و یه سوال دیگه من دخترم نان رو ساعتی 30 سیسی می خورد ولی اینو به زور روزی 150 تا می خوره ... چیکار کنم کسی بوده مسکل منو داشته باشه
ببلاک ای ار خالی میدادم یبوست نمیشد.یعنی سفت نمیشد ولی دو روز یبار دفع داشت که باعث نفخ میشد. آپتامیل قاطیش میکنم که باعث میشه روزی سه بار دستشویی کنه.به تجویز دکترش البته
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
دختر منم نان میخورد رفلاکس خفیف داشت رانیتیدین میخورد با ببلاکAR یبوست داشت ولی رفلاکسش خیلییییی خوب شدبهش روزی یک قاشق چایخوری کامی وی بده درد شکمشو خوب میکنه و واسه یبوست عالیه گیاهی کاملا بدون ضرر