2777
2789
عنوان

کمبود مورفولوژی اسپرم

425 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من شوهرم مورفولوژی اسپرمش ۵ کسی بوده با مورفولوژی پایین بچه دار شده باشه

تعداد رای : 0
نظرسنجی
الزامی
0
0%
الزامی
0
0%
اختیاری
0
0%
اختیاری
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبسم جان باید بالای ۱۵ باشه

تو بعضی مراکز رنج نرمال 14 هست تو بعضی 4 احتمالا از این خانم رنج نرمال آزمایشگاه 14 هست 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

سلام به همگی من آقایی هستم ۳۶ ساله که چندین سال پیش  عمل واریکوسل انجام دادم و اقدام کردیم برای بارداری ولی چندین ماه اتفاقی نیفتاد و من آزمایش دادم و دیدم مورفولوژی اسپرم من صفره و حجم کم و تحرک کم ینی کلا افتضاح

رفتم دکتر و یسری چیزارو گفت و انجام دادم و الان معجزه شده و به لطف خدای بزرگ خانمم بارداره

گفتم تجربیاتم رو در اختیارتون قرار بدم ان شاالله که خداوند به همه فرزند عطا کنه

اول از همه به خدا توکل کنید و امام حسین رو به مادرش قسم بدید که حس مادری رو خانمتون تجربه کنه ان شاالله

و اما

اسید فولیک ۵ و زینک پلاس خارجی و ویتامین ای رو ۳ ماه بعد غذا خوردم روزی ۱ عدد از هر کدوم و شبها بعد شام قرص پنتوکسی فیلین ۴۰۰ پیوسته رهش رو همزمان خوردم

روزها قرص مولتی ویتامین امگا اچ ۳ میخوردم روزی ۱ عدد عالیه عالی فقط اصلش رو گیر بیارید

راستی قرصهامو کلا با قرص جوشان خارجی حل شده توی آب خوردم

شورتهام رو نخی گشاد پاچه دار عوض کردم با شورتهایی که داشتم

روزی ۵ بار بیضه هام رو به مدت ۵ دقیقه با آب سرد ماساژ دادم فقط خیلی یخ نباشه خیلی مهمه انجامش بدید هر روز و تنبلی نکنید

به مدت چهار ماه نه الکل و نه قلیون و سیگار مصرف نکردم

دوش آبسرد بگیرید به هیچ عنوان آبگرم نباشه

جکوزی و وان گرم تعطیل چون دشمن اسپرمه

شورت پلاستیکی تنگ و شلوار تنگ ممنوع

شبها بدون شورت بخوابید

از روز دهم شروع قاعدگی تا بیستم قاعدگی یک شب در میون اقدام کنید بدون روغن و روان کننده و بعد از انزال به مدت ۵ دقیقه الت رو بیرون نکشید و خانمتون یه بالش بذاره زیر کمرش و به مدت ۴۰ دقیقه پاهاش رو بالا بگیره و بعدش راه نره

برای کسایی که تحرک و حجم اسپرمشون کمه توصیه میکنم اسپرم خودتون رو توی سرنگ بدون سوزن که نو و استریل باشه بریزید و بلافاصله سرنگ رو داخل واژن فرو کنید و با فشار تزریق کنید

اینا رو حتما انجام بدید و خسته نشید و ایمان داشته باشید که باردار میشید

ان شاالله به حق صاحب الزمان همه منتظرا باردار بشن و اگر مطلب بدردتون خورد و نتیجه گرفتید برای من دعا کنید