2777
2789
عنوان

توصیه به دانشجوی ترم اول پزشکی

1 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

من قراره از بهمن ماه وارد دانشکده پزشکی بشم ممنون میشم منو از تجربیاتتون بهرمند کنین و توصیه هاتون رو به یک دانشجوی ترم اول پزشکی بگین,اینکه از همون ترم اول چیکارا کنم خوبه و چیکارا بده و اینکه چطوری بتونم معدل بالایی داشته باشم و توی ازمون علوم پایه هم قبول بشم

اینکه میگن نخون و جمع میکنی و فلان رو بیخیال

بخون از همین اول هزجا حس کردی سختته رفرنس بخون ولی از همون اول رفرنس نخون

چون اصل پزشکی به فیزیوپاتشه اون موقعست که باید هرچیزی رو عمیق یاد بگیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگن نخون و جمع میکنی و فلان رو بیخیالبخون از همین اول هزجا حس کردی سختته رفرنس بخون ولی از هم ...

ممنون عزیزم

رفرنس رو از همون اول بخرم؟میتونم پی دی افش رو توی تبلت نگاه کنم؟چه رفرنس هایی رو توصیه میکنید؟

ممنون عزیزمرفرنس رو از همون اول بخرم؟میتونم پی دی افش رو توی تبلت نگاه کنم؟چه رفرنس هایی رو توصیه می ...

نه نه اصلا نخر 

یا تو تبلت بخون یا از کتابخونه بگیر

ببین گایتون بنظرم خوبه

برای بیوشیمی سعی کن خودتو درگیر رفرنس نکنی چون نمیفهمی 

برای ایمونولوژی البته ترم یکتون نیستلی ابوالعباس خوبه

نه نه اصلا نخر یا تو تبلت بخون یا از کتابخونه بگیرببین گایتون بنظرم خوبهبرای بیوشیمی سعی کن خودتو در ...

فیزیولوژی گایتون ؟اناتومی گری بهتره یا اسنل ؟

فیزیولوژی گایتون ؟اناتومی گری بهتره یا اسنل ؟

رفرنس خریدن وبذار نمایشگاه کتاب اردیبهشت از سایت نمایشگاه با بن دانشجویی بخر.. برامنم دعا کن اسی جون  

التماس دعای فرج

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
نه نه اصلا نخر یا تو تبلت بخون یا از کتابخونه بگیرببین گایتون بنظرم خوبهبرای بیوشیمی سعی کن خودتو در ...

سلام عزیزم. میشه بپرسم شما کدوم دانشگاه میخونین

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)