2777
2789

بچه ها من این ماه پریود نشدم 

درد تخمک گذاری داشتم سر موعدش ولی نشدم 

بعد یه مدته گه گداری معده درد و نفخ های بدی میگیرم 

همش هم گشنه امه 

وزنم تو حدود 65 بود ولی میرم رو ترازو بیشتر نشون میده با اینکه سایز و هیکلم همونه !

هیچ درد تخمدان و درد زیر شکمی هم ندارم 

همش هم خوابم میاد 

بچه ها شما همون اول درد داشتین؟ 

حالت تهوع داشتین؟

مثله من نبودین؟

راستی من دو سه ماهه گلوکوفاژ میخورم ولی یکی بهم گفت با خوردن این قرصه اگر حواست نباشه احتمال بارداریت بالاتر میره 

حواسم بوده ها ولی میتسرم یه وقت از دستمون در رفته باشه

من از ماه دوم حالت تهوع گرفتم خب صبر کن موعدت که رد شد بی بی بزار واسه من سر چهار روز مثبت شد،در ضمن اینایی که گفتی علائم بارداری نیستن عزیزم

من اهل باختن نیستم،یا می برم،یا بازی رو بهم میزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنها تفاوتی که دوران بارداریم میداشتم این بود که پریود نمیشدم. نه درد داشتم. نه حالت تهوع. نه هوس ...

منم دقیقا همینطورم.انقدر همه از ویاراشون میگن آدم نگران میشه خوشحال شدم پیامت دیدم

از موعد پریودم گذشته اخه  دقیقا هر ماه 21-22 میشدم ولی این ماه نشدم  میرم دنبال بی بی چک ...

حالا دوست داری باردار باشی یا نه؟

بیا خبر بده چی شد تستت

باور دارم که خدا همه ی غیر ممکن های مرا ممکن می کند...به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود به امید خدا