2777
2789
عنوان

اين سايت اسمش ني ني سايته

330 بازدید | 32 پست

خانماي محترم اين سايت ني ني سايته راجع به بارداري و زايمان ادم وقتي ازتون سوال ميکنه انتظار جواب هم داره اين سايت و باز نکردن که همش راجع به خواهر شوهر و مادر شوهر و جاري بحث کنين تو تاپيک قبليم يه سوال کردم ولي انگار نه انگار مشکلم از شماها نيس اينجا ايرانه فرهنگ ضعيفه

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤

اینجا از همه چ حرف میزنن الا نی نی

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر یه سرچ کنی کلی از این تایپک ها هست ادم خسته میشه انقد ب این سوالا جواب میده بخدا

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

عزیزم اگه ناپیکت رو ببینیم یا از موضوع اطلاعاتی داشته باشیم میگیم دیگه

اخه تو فضای مجازی هم باید  جواب پس بدیم  

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

مطمئن باش جواب سوالت یا بلد نبودند یا دیده نشده بین این همه تاپیک عزیزم

شماهم ایرانی هستی

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

اخه خیلی ها سوال تخصصی یا بی ربط میپرسن راحب بچه

میگن من پری ام فلان شده هاله ام بسان شده قرص فلان هم سه روز خوردم حالا باردارم یا نه؟ خب چمی دونیم ما. برو آزمایش. 

یا میگن بچه ام از صبح نآرومه دلشم فلان شده قرص فلان هم گفتن دادم الان چشه؟ والله اگر ما دکترم بودیم نمی فهمیدیم با این اطلاعات