2777
2789
عنوان

وای استرس دارمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 145 پست
بچه ها جواب منفی بود 😢😢😢😢😭

😞😞😞انشالله ماه های بعدی عزیزم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدددددی 

😔😔😔😔😔😔

اه چقد میفهمم حالتو خیلی بده 

ولی ناراخت نباش الهی ب زودی مامان بشی 

همین ک عقب انداختی نشونس ک رحمت داره آماده میشه 

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه
ای واییی چندبودبتات 

وقتی منفیه دیگ بتا نداره ک

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

دروع میگی شوخی نکن ینی منم امید نداشته باشم...ای خدا بمبرم برات دوستم خودتو ناراحت نکن  ان شالله ماه بعد اگه بچه ها بدونن چقد واس اومدنشون انتظار کشیدیم شرمنده میشن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی ما رستگار  
ب غیر از اینا دل درد دارم حس میکنم زیر دلم سنگینه حالت تهوع هم دارم خیلی هم کلافه ام و دیروز دوبار ل ...

خانومی چند روز از اقدامتون میگذره؟؟؟ من زیر دلم سمت چپ خیلی درد دارم دراز میکشم درد نمیگیره ولی تحرک داشته باشم خیلی زیاد... ترشحم خیلی زیاد داشتم ولی از وقتی که توی این دوسه روزه دل دردم شروع شده ترشحم خیلی خیلی خیلی کم شده... نفخ خیلی زیادی هم دارم.... 5روز دیگه هم موعد پری هستش

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹