2777
2789
عنوان

وای استرس دارمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 145 پست
خانومی چند روز از اقدامتون میگذره؟؟؟ من زیر دلم سمت چپ خیلی درد دارم دراز میکشم درد نمیگیره ولی تحرک ...

منم پنج روز دیگه موعد هشتم پاک شدم دهم اقدام کردم پنج  روز دیگا هم موعدمه با علامی ک گفتم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی ما رستگار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب من ثابت شده ک تو اوج بیخیالی باردار  میشیم آخه من ماه اول خیلی استرس داشتم و کلی هم اقدام کر ...

ووواییییی فقط یکبار؟؟؟؟ 

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹
دلم میخاد چارزانو بزنم تو ازمایشگاه و بزنم زیر گریه

ن عزیزم تو باید قوی باشی تو قراره مادر باشی حالا ابن دفعه نشد سری بعد میشه ان شالله اگه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی ما رستگار  
دلم میخاد چارزانو بزنم تو ازمایشگاه و بزنم زیر گریه

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
منم پنج روز دیگه موعد هشتم پاک شدم دهم اقدام کردم پنج  روز دیگا هم موعدمه با علامی ک گفتم

منم 9مهر پاک شدم و 12 مهر اقدام داشتم یعنی روز10سیکل...

من سمت چپ دلم خیلی حس سنگینی دارم شماهم همین طوری هستین؟؟؟

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹
0/116

ببین عزیزم اصلا ناراحت نشو.

ماه بعد حتما مامان میشی

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍