2777
2789
عنوان

وای استرس دارمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها.من 17 ام وقت پری بود .تاالان نشدم.بی بی زدم منفی دیروزم ازمایش دادم 2 بود.ممکنه باردار باشم؟ اینجوری میشه که کسی با از هم نشون نده؟پاهام ضعف میره امروزم بعضی وقتا ی درد مثه پری میگیره میرم میبینم نیست  

خدایاشکرت،خدایا مواظب پسرم باش🧿
سينه درد هم دارى؟ من دارم يه هفته هست با معده درد من از خواب پا ميشم هم سردرد دارم مرعد من حدود ٣ ي ...

منم معده درد و سوزش سر معده دارم از صب یکم عدسی خوردم اصلا هذم نمیشه انکار میاد بالا هییی سینه دردم دارم ولی شدید بی خواب شدم منی ک هی میخوابیدم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی ما رستگار  

ب غیر از اینا دل درد دارم حس میکنم زیر دلم سنگینه حالت تهوع هم دارم خیلی هم کلافه ام و دیروز دوبار لکه قهوه ای دیدم ترشح ابکی و شفاف هم دارم  این پنج روز بیشترین و طولانی ترین پنج روز عمرمه

ا  پنج روز بعد از اقداممم هی ترش میکنم

اره منم دقيقا همينطور امروز روز ٢٥ سيكل ام هستم

از حدود بعد تخمك گذازى دارم دو هفته ميشه اينقدر زياد بود بى بى زدم همون روز انگار هاله انداخت نمى دونم

خدایا شکرت
اره منم دقيقا همينطور امروز روز ٢٥ سيكل ام هستم از حدود بعد تخمك گذازى دارم دو هفته ميشه اينقدر زيا ...

ان شالله هر سه مون حامله باشیم