2777
2789
عنوان

خدا با این کارش مشت محکمی بر دهان منو حدسیاتم زد!

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 35 پست
الان فقط مادر شوهر و مادر و خواهر خودم میدونم ترسیدم چشمم بزنن به کسی نگفتم.اخه محال بود ما دختر دار ...

خوب پس اولین دختر فامیل خیلی عزیز می شه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها هنوز تو ابرا سیر میکنم.هنوز باورم نمیشه هر چند خودم دیدم دختریشو! خخخخخخ

فقط چی بگم که بگم نتونست تشخیص بده? یعنی بگم پاهاش بسته بود یا چرخیده بود? چی بگم مخصوصا 

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
بگو بد نشسته بود دیده نمیشد

خب همشون که حالت نشسته و جمع شدن دارن.بگم پاهاش بسته بود چطوره? میخوام تا ماه 7 نگم.

بچه ها هنوز تو ابرا سیر میکنم.هنوز باورم نمیشه هر چند خودم دیدم دختریشو! خخخخخخ فقط چی بگم که بگم ن ...

خیالت راحت جاریت یه درصد هم به تو حسودی نمی کنه

هنوز فرهنگ جامعه اونقد از پسر دوستی دور نشده

خیالت راحت جاریت یه درصد هم به تو حسودی نمی کنه هنوز فرهنگ جامعه اونقد از پسر دوستی دور نشده

نه عزیزم.میشناسم که میگم.چون همه منتظر بودن بچه اون دختر بشه.هنوزم میگم من که پسر دار شدم(با حسرت)

وقتی اولین دختر تو خانواده ای که دختر ندارن باشه و مادر شوهرت خسرت دختر دار شدن داشته باشه خیلی غرور داره بچه ادم دختر بشه اونم اولی.این یعنی تو تونستی و خدا بهت لطف داشت.

وقتی اولین دختر تو خانواده ای که دختر ندارن باشه و مادر شوهرت خسرت دختر دار شدن داشته باشه خیلی غرور ...

ببخشید با احترام اصلا حرفتون رو قبول ندارم

جنسیت بچه هر چی باشه و تحت هر شرایطی هیچ غروری نداره

من خانواده همسرم ۴ تا پسرن، پدر شوهرم و حتی شوهرم میمیرن برا دختر ولی من اصلا برام مهم نیست جنسیت بچه من یا جاریم چی باشه

حتی یه وقتایی شوهرم می گه برا دختر دار شدن رژیم بگیریم من حرفم یه جمله است بسپاریم به خدا اون بهتر صلاح میدونه