2777
2789
عنوان

بچه هابرادرشوهرمو بغل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان حالش چطوره ضربه به سرش که جدی نیست ؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

ماباهم دست میدیم وتوبعضی ازعیداروبوسی هم میکنیم واصلااین چیزابرامون مطرح نیست برادرشوهرم مث داداشه آدم چ فرقی میکنه کسی که ذاتش بدباشه به خواهرخودشم نظرداره(مااگه اینجوری رسمی باشیم جای تعجب داره وهنگ میکنیم 😂😂😂)

منم مامانم با برادرشوهراش دست میده روبوسی میکنه . زندایی هامم داییهام رو بغل میکنن دست میدن روبوسی . ...

سلام بچه ها 

ی پیشنهاد دارم سوره ی نسا رو بخونین البته ترجمه ی علی ملکی محشره و خیلی واضح و روان . دخترم خریده بود خوندم . ما مسلمون هستیم . اونجا ببینین خداوند مستقیما بهمون گفته دستمون حتی به چه کسایی بخوره و به کیا نباید بخوره . خدا صلاح مون رو بهتر از ما میدونه ...

مرسی 

سلام بچه ها  ی پیشنهاد دارم سوره ی نسا رو بخونین البته ترجمه ی علی ملکی محشره و خیلی واضح و رو ...

کسانی هم که اعتقاد ندارن به اون دنیا معنی سوره ی واقعه رو بخونن . خیییلی قشنگه.  

وقتی پسرم ده یازده ساله بود خونده بود اومد بهم گفت : وای مامان بدبخت شدیم !!

گفتم مگه چی شده عزیزم ؟! گفتش اینجا نوشته اون دنیام گرفتار زن و زندگی میشیم ما ... 

البته الان ۱۹ ساله هست میگه وقتی بریم خواستگاری اولین سوالم اینه که اگه ۸ تا بچه واسم میاره صحبت کنم وگرنه هیچ...😁😂

وااای منم چقد دلم میخاس دیروز پسر عموم که ۱۰ سال از من کوچیکتره رو بغل کنم تو مراسم ختم داداشش😔 اما فک کن اینکارو میکردم اووفففف رسمن ترور میشدم 

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

مهم نیست 

ما با دوستای خانودگیمون ،برادر شوهر ،....دست میدیم

من حتی پسر عموهای مادرهمسرم دست میدن با من 

من جاریم همیشه با همسرم رو بوسی میکنه 

تو هم اون لحظه تو شرایط خاصی بودی

میشه مهربون تر باشیم❤