2777
2789
عنوان

تنفر از خانواده شوهر

872 بازدید | 20 پست

سلام . دوستان من نمیدونم چمه . نمیدونم حسودم یا زیادی حساسم یا چشم دیدن جاریمو ندارم ؟!؟!؟!

من 6 ماهه عقد کردم تا اونجایی ک میدونم برادر شوهرم تمام سرمایه پدر شوهرمو داره به نفع خودش استفاده میکنه جاریمم پشت صحنه راهنمای کاره . برادر شوهرم هیچ وقت نمیزاره زنش جلو خانواده بد بشه . جاریم هیچ وقت اونجور ک بایدو شاید به خانواده همسرم احترام نگذاشته . تا تونسته ازشون کشیده . واسه دوران عقد اون کلی بها دادن .چ واسه تولدش چه واسه مناسبتای دیگ مثل عیدو و مراسم دیگ .حالا نوبت منک شده یاپول ندارن یا مینالن . تولدمو عیدمو همه را یابو آب دادند. اونوقت چندروز دیگم میخان برن کربلا . اینان ک میگن نداریم هه

اونوقت میخان نزدیک 5 6 میلیون خرج کنند برن کربلا . به شوهرمم ک حرفی میزنم ناراحت میشه و منو میره پیش خانوادش لو میده . برادرش و جاریم عین مار میمونن .اونوقت شوهرم الان  نسبت به اون هیچی نداره . خودمم ک قبالم نصف جاریمه . حرفم بزنم چشمم دنبال مال باباشه . وای ک خیلی دلم پره بخدا . نمیدونم دیگ چی بگم😢😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام....چرا ازدواج نمیکنید برید سرخونه‌زندگیتون کاری هم به خونواده شوهر وجاری نداشته باش

میدونم اگر ازدواجم کنم بازم این عقده ها برام میمونه . تنفر دارم ازشون دست خودمم نیست . 

نرن  کربلا که خرج تو کنن تولد و عید و اینا. توقعتو کم کن  قرار نیست سنگ تموم بزارن

چطور واسه اون سنگ تموم بزارن واسه من نزارن؟؟؟کربلا تو کمرشون بخوره وقتی دله من خونه ازشون . 

وا این چه حرفیه .شما که شش ماه بیشتر نیست عقد کردید.فکر نمیکنید این قضاوت هاتون برا شش ماه زیادی باش ...

این شش ماه واسه من 6 سال گذشت چون خیلی کمم گذاشتن خیلی خدا به داد بعد برسه که واسشون عادی میشم 

ببین عزیزم به این فکر کن که اونا دارن بین پسراشون فرق میذارن، پس شوهرتون باید ناراحت باشه نه شما ! ب ...

من دختر خیلی حساسیم نمیتونم ببینم برادر شوهرم همه چی داره و شوهر من انقد ساده و بی شیله پیلس 

عزیزم خودت اذیت نکن، و همیشه چشمت دنبال عرضه شوهرت باشه نه اموال پدر شوهرت،  اونا اختیار مالشون دارن، در کل به نظر نمیاد خیلی هم ساده باشی، چون من سالهاست ازدواج کردم و دوتا از مغازه های پدر شوهرم به نام برادر شوهرم و به شوهر من هنوز قرونی ندادن و ما زندگی مون از صفر با یا علی شروع کردیم هنوز به شوهرم غر نزدم اصلا به من ارتباطی نداره، در صورتی کا پدر شوهر من فوت کرده و باید اموال به مساوات تقسیم میشد، مگه من کاسه داغ تر از آش ام، شما تو عقد کلی گله گی میکنی، 

خب منه ساده شب مهربرون فکر میکردم قبالم با اون یکیه . بعد فهمیدم نه بابا اون ارزش قبالش دوبرابر منه ...

اینکه نامردی بوده معمولا عروسای یک خونواده قباله هاشونو مثه هم میگیرن 

ولی دیگه تموم شده رفته 

چیزایی که داریو ازش لذت ببر حسرت نداشته های بی ارزشو نخور 

درمورد کربلا رفتن اوناهم اینجوری حرف نزن