2777
2789
عنوان

مامانا راهنمایی کنید دختر 9ماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 23 پست
میوه  سیب موز گلابی .هلو  غذا هم عاشق سرلاک شیر برنج .ابگوشت تلیت میکنم.سیب زمینی .اپز و ...

سرلاک هردفعه طعم جدیدمیگیرم براش ...بیسکوییت مادر داخل شیرپاستوریزه میریزم مخلوط میکنم شبیه سرلاک میشه خیلی طعمشو دوست داره...سوپش هم داخلش برنج عدس لوبیا نخود کره گوشت جعفری هویج کدو میریزم بعد که پخت بامخلوط کن نرمش میکنم....موز سیب...حریره بادام...آب سیب هم میدم ...ولی چند روزه کمتر میخوره نمیدونم چرا? 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرلاک هردفعه طعم جدیدمیگیرم براش ...بیسکوییت مادر داخل شیرپاستوریزه میریزم مخلوط میکنم شبیه ...

من تقریبا همینا رو میدم بجز شیر هنوز بهش ندادم.سرلاک هم طعم های دیگه گرفتم مثل موز گندم اصلا لب نزد و برنج گندم کمی خورد .

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 
قدش ۷ماهگی ۷۱بودالانمیدونم...وزن الانش ۸کیلو بآینکه خیلی بهش توجه میکنم خیلی لاغره ..وزن بچه شماچقدر ...

قد الانش 80 

وزنشم 8800

منم خیلی بهش میرسم هرچی بدونم براش خوبه از اون سر دنیا هم بشه میگیرم براش ولی لاغره   

انشالله همیشه تنشون سالم باشه

الان دوروزه لب به غذانمیزنه فقط شیر میخوره خیلی نگرانم

اشکال نداره دندون در نمیاره که .دقیقا دختر منم دو روزه فقط شیر .نمیدونم تخم مرغ دادم اینجوری شد 

اشکال نداره دندون در نمیاره که .دقیقا دختر منم دو روزه فقط شیر .نمیدونم تخم مرغ دادم اینجوری شد  ...

دندون که ۷ماهگی درآورد تموم شد دوتای بالایی هم دراومد.بخاطر دندونشم دوهفته اسهال داشت و شباگریه میکرد.منم چندروز پیش زرده تخم مرغ آبپز دادم یعنی بخاطر اونه غذانمیخوره؟

دندون که ۷ماهگی درآورد تموم شد دوتای بالایی هم دراومد.بخاطر دندونشم دوهفته اسهال داشت و شباگری ...

شاید  احتمال داره دختر من تمام شب بی قرار بود