2777
2789
عنوان

با بچم چيكار كنم؟؟؟😞

255 بازدید | 24 پست

پسرم دوساله و نيمشه خيلي پسر آرومي بود از دوسالگي رفتاراش كامل عوض شده كتك ميزنه يا وسيله اي دستش باشه پرت ميكنه وقتي مهمان دارم يهو مياد ميزنه بهشون يا تف ميكنه خيلي ناراحتم همه جور براش توصيح دادم كه كارش درست نيست فايده نداشته با دعوا با مهربوني با بي توجهي ولي فايده نداره خودم از بچه هاي بي ادب خيلي بدم مياد دلم نميخواد پسرم اينطور باشه و بقيه حس بدي داشته باشن بهش 😢😢 مثلا ديشب مهمان غريب داشتيم برا جلب توجه تمام وسايلا و گلدونامو ريخته وسط پذيرايي.خونه شده بود مثل ميدون جنگ

با همسرتون اختلاف نداشتید اخیرا؟

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازوقتی ازشیرگرفتی اینجوری شده.؟؟؟؟

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

برنامه کودک چی نگاه میکنه بچه خواهرم اینجور شده بود یهو میزد همه رو میگفت بیمکث بود ..بیمکث اینکار میکنه فقط عاشق این شخصیت کارتونیه با باب اسفنجی

خواهرم تمام برنامه هاش جمع کرده الان نقاشی میکنه

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
ازوقتی ازشیرگرفتی اینجوری شده.؟؟؟؟

به اين موضوع دقت نكرده بودم ولي فك كنم قبل از شير گرفتن اينطوري بود اما نه به اين شدت اخيرا واقعا نميتونيم تحمل كنيم شوهرم عصبي و كلافست از دستش

حتما به یک روانشناس کودک مراجعه کنید

با جمله هایی مثل : بچه ست دیگه باید شیطنت کنه یا بزرگ میشه خوب میشه 

و ازین قبیل خزعبلات خودتون رو گول نزنید

چنین رفتارهایی در سنین کم زنگ خطری هستند برای والدین تا قبل از اینکه هنجار کودک تبدیل به اختلال های ریشه ای بشه،رفعش کنن

خیلی بهش توجه کن،باهاش بازی کن،دوست باش باهاش،وقتی کاری این مدلی میکنه داد نزن که عصبانی تر بشه و ببینه بهش توجه میشه وقتی خرابکاریاش تمام شد بگو ببین مامان خونمون شلخته شد حالا باید چیکار کنیم؟میشد بجای خرابکاری بازی کنیم میشد نقاشی بکشیم حالا باید وقتمون رو الکی بخاطر جمعو جور کردن وسایل هدر بدیم....