2777
2789
عنوان

با بچم چيكار كنم؟؟؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 24 پست
 به اين موضوع دقت نكرده بودم ولي فك كنم قبل از شير گرفتن اينطوري بود اما نه به اين شدت اخيرا ...

من دوتابچه هاموکه ازشیرگرفتم تایه مدت اینجوری شدن چون خیلی وابسته بودن حتی گاهی دستدخودشونوگازمیکرفتن ولی کم کم خوب شدن

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرمو ازوقتی که ازشیرگرفتم اینجوری شده فوق العاده لجبازشده اصلا یه جیزی میگم شنا یه چیزی میشنوی

به لجبازیش محل نمیذارم بهترشده

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
برنامه کودک چی نگاه میکنه بچه خواهرم اینجور شده بود یهو میزد همه رو میگفت بیمکث بود ..بیمکث اینکار م ...

آره دقيقا پسرم كارتون مينيون هارو كه شروع كرد نگا كردن اينطور شد مثلشون زبونك مينداخت و بي ادبي ميكرد نميدونم چه كارتوني براش بذارم همشون بدآموزي دارن هركدوم و كه ميبينه اخلاقش بدتر ميشه نميتونم هم براش نذارم  عاشق كارتونه

بچه ای که توجمع داد میزنه وسایلارو به هم میریزه تف میکنه یاحتی حرف بدی میزنه فقط فقط برای جلب توجه کردنه اطرافیان به خودشه برای همین اطرافیان اصلا باید به حرکت بچه عکس العمل نشون ندن وقتی کارخوب انجام داد بهشو تشویق کنن

من پسرمو ازوقتی که ازشیرگرفتم اینجوری شده فوق العاده لجبازشده اصلا یه جیزی میگم شنا یه چیزی میشنوی ...

آره همینطورمیشن

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
خیلی بهش توجه کن،باهاش بازی کن،دوست باش باهاش،وقتی کاری این مدلی میکنه داد نزن که عصبانی تر بشه و بب ...

آخه اینا رو متوجه نمیشه.فقط می گه هر چی من میگم اون باشه.براش فداهم می کنم یه چیز دیگه می خواد.میام بی توجهی کنم داد ودعوا وزدن و...

فقط بهانه فقط.

الان یک ساله از شیر گرفتم.ولی دو سه ماهه دارم از جیش میگیرم جیش کوچیکشو نمی گه .

من پسرمو ازوقتی که ازشیرگرفتم اینجوری شده فوق العاده لجبازشده اصلا یه جیزی میگم شنا یه چیزی میشنوی ...

پسر منم همينطوره ميخوام رنگهارو بهش نشون بدم ميگم اين زرده ميزنه بهم ميگه نه آبيه حاضر نيست حتي چيزي ياد بگيره فك نميكردم بچه داري اينقد سخت باشه

پسر منم همينطوره ميخوام رنگهارو بهش نشون بدم ميگم اين زرده ميزنه بهم ميگه نه آبيه حاضر نيست حتي چيزي ...

یه مدت بی خیالش شو خوب میشه

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤