2777
2789
طفلی تو این مورد خیلی مظلومه 😁

خب خداروشکر 😊

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي گذشت داره با شخصيت  محبت بيش از حد ميكنه  خيلي ادم رسمي معتقد هيچ وقت نبايد دعوا ...

پس چرا امصات انقد غمناک و برخلاف حرفاته؟🤔

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏

محبت کلامی داره

لباس و پول بخوام دریغ نمیکنه

مریض باشم عین یه پرستار بالاسرمه تا لحظه ای خوب بشم

پریود بشم نبات داغ و قرص و ماساژش همیشه براهه

موقع بیرون رفتن از خونه حتما باید بوسم کنه نکنه ناراحت میشم

گریه کنم گریه میکنه ناراحت میشه

همیشه کلا پشتمه

وووووو

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
یادش دادم هر موقع از بیرون میاد پنج دیقه بغلم کنه کلا بغل بکن بارش اوردم😂 ما محل کارمون یکیه کارم ...

چطوری یادش دادی؟

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

حالاهمه شدن شوهردوست و شوهراشون شدن براشون فرشته 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

همیشه واسم پاستیلو لواشکو ترشک میخره😁😁

وقتی مهمون داریم بهم میگه خسته نباشی عشقم

تلاش میکنه واس خوشبختیمون

وقتی ساکتمو حرف نمیزنم(چون خیلی پر حرفو شوخم)بهم توجه میکنه ازم میپرسه که چی شده

از اینجور چیزا

خیلی آقاس فداش بشم💞🌹😍😘💏💏💏😘😘

عشق یعنی دختر خوشگلم خدایا همسرو دخترم و حفظ کن

ميزنه تو دهنم

سرم ميكوبه ب ديوار 

از سقف اويزونم ميكنه

چشمام از كاسه در مياره

پوستم ميكَنه

ناخونام ميكِشه

تو اتاق تاريك حبسم ميكنه بدون اب و غذا تا چند روز

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم