2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که شوهرم دست خالی نمیاد خونه همیشه میگه خسته نباشی و تا جایی که بتونه در تونوانش باشه برا زندگیمون میزاره البته منم قدردانشم به نظر من ی زن باید با کمو زیاد شوهر بسازه 

😁واقعا خووووش بحالت شوهرت گلیست از گلهای بهشت 

اره منم شدم بشکه دوست داشتنیش 😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اره منم شدم بشکه دوست داشتنیش 😂

😍😁عزیزمممم دلشممم بخواد 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

یادش دادم هر موقع از بیرون میاد پنج دیقه بغلم کنه

کلا بغل بکن بارش اوردم😂

ما محل کارمون یکیه کارمونم جسمیه تو وقتای استراحت میاد گردنمو ماساژ میده

بوسم میکنه(اینم خودم یادش دادم)

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
😍😁عزیزمممم دلشممم بخواد 

طفلی تو این مورد خیلی مظلومه 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

هیچ کاری نمیکنه هیچ جمله ای هم نمیگه ولی فقط کار میکنه که من ودخترم تو رفاه باشیم هروقتم بگم پول فوری میده کلا عشقشو با کاراش ثابت میکنه نه با حرف

منم دیگه عادت کردم میدونم که عاشقمه 

یکیش ب اینکه نمیذاره ناراحتم باشم یا بمونم

مثلا پری شب نتم وصل نمیشد خودشم سرکار بود بهش گفتم عصبیم دیگه این ورا پیدات نشه و ناراحتیمو بهش منتقل کردم 

بعد دیدم زودتر از همیشه از سرکار اومد و گفت درستش میکنم ببینم چشه بعدشم منو برد ددر و چیپس سرکه ای هم برام گرف 

men onsuz  O,mensiz   Qala bilmez