2777
2789

عزيزان من پسرمو پيش دبستانى ثبت نام كردم كه تو شهرمون زبانزد همست

ولى الان كه يك ماهه ميگذره اصلا اصلا ازشون راضى نيستم 

هم از نظر رفتار مربى پسرم 

هم از نظر خود مهد كه هروز يه برگه به پسرم ميدن وفقط خرج تراشى ميكنن

حالا تصميم دارم عوض كنم جاشو فقط نگرانيم از اينه كه اين جابجايى رو پسرم تاثير نداره 

خواستم با شماها يه مشورتى كنم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر نداره گلم ببرش یک جای دیگه یک مهد کم جمعیت تر و محیط بهتر

خودمم همين نظر شمارو دارم ولى شوهرم بيشتر منو ميترسونه

ميگه روش تاثير منفى نزاره 

بيشتر بخاطر اين تو ذوقم خورده 

مربيش بخاطر يه نقاشى به پسرم گفته تو هيچى حاليت نيس

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
اصلا هنوز اخت نشوده که اثری بزاره باید چند ماه بگذره تا وابسته بشه فقط پولتو میدن؟

پولو خوب شد از اول گفتم ماهيانه ميدم

خودمم همين نظر شمارو دارم ولى شوهرم بيشتر منو ميترسونه ميگه روش تاثير منفى نزاره  بيشتر بخاطر ...

چقدر بیسواد مربیش این چه حرفیه عوض کن گلم تو یک اثد کوتاه مدتو جدی میگیری اما اثر بلند مدتی که رو بچت میزاره چی یک عمر میخواد فکر کنه من هیچی نمیشم من هیچی نیستم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
چقدر بیسواد مربیش این چه حرفیه عوض کن گلم تو یک اثد کوتاه مدتو جدی میگیری اما اثر بلند مدتی که رو بچ ...

خير سرش كارشناسى ارشد داره 

ممنونم از راهنماييت گلم 🙏

حتما حرفتو گوش ميكنم👍

نمیدونم ولی پسر من خیلی با رفیقاش و مربیش اخت شده 

صبح چنان مرببشو بغل میکنه که من خندم میگیره

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
خودمم همين نظر شمارو دارم ولى شوهرم بيشتر منو ميترسونه ميگه روش تاثير منفى نزاره  بيشتر بخاطر ...

وای چه حرفی زده ب بچه ،برو مدرسه باهاش صحبت کن ب مدیر اونجا هم بگو تا رسیدگی کن.اگه میتونی ک حتما ببرش یه جا دیگه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

باهاش صحبت کن

بگو بنظرم اینجا جای خوبی نیست

و جاهای بهتری هم هست و 

راضیش کن و باهم تصمیم بگیرید

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
نمیدونم ولی پسر من خیلی با رفیقاش و مربیش اخت شده  صبح چنان مرببشو بغل میکنه که من خندم میگیره

عزيزززم

خدا حفظش كنه برات

پسرمن تك بچه س ،، زود وابسته شده به مربى ودوستاش 

اما مياد خونه همه رفتاراى مربيشو به من ميگه 

مثلا چنروز پيش اومده ميگه واى مامان امروز سحر جون اصلا عصبانى نشد 

واى ميخواستم سكته كنم از بس حرص خوردم 

مثلا تحصيلكردست اومده اونجا عقده هاشو رو بچه ها خالى كنه

وای چه حرفی زده ب بچه ،برو مدرسه باهاش صحبت کن ب مدیر اونجا هم بگو تا رسیدگی کن.اگه میتونی ک حتما بب ...ك

اره رفتم با جاى ديگه صحبت كردم 

بازم ميخام تحقيق كنم

رفتم مدرسه به مديرشون گفتم 

رفت بهش گفت 

خيلى راحت گفت من نگفتم

باهاش صحبت کن بگو بنظرم اینجا جای خوبی نیست و جاهای بهتری هم هست و  راضیش کن و باهم تصمیم بگ ...

اره همش دارم باهاش صحبت ميكنم 

احساس ميكنم راضى شده