2777
2789
عنوان

بچه ها هر کی رب میخواد بخره بیاد تو این تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا امروز رفاه ١٦/٥ بود ، هفته پيش ١٤ بود، امروز باز گرون شده بود، چين چين ، و طبيعت

!!

من امروز از رفاه خریدم ۹۸۵۰ چین چین 

تهران هستیم

بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چراکه شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش بگذاری. . .
بچه ها ۱۲ تا خراب نمیشه من دوماه یه بار یه قوطی تموم میکنم

نه من قبلا دوجعبه میخرید بابام برای خودشون یکی هم برای من .۸ماهه تموم میکردم! اخه مصرفم بالاست .اما الان دیگه دوتایی میخرم تا قیمتش درست بشه

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
!! من امروز از رفاه خریدم ۹۸۵۰ چین چین  تهران هستیم

اره چین چین منم خریدم ۱۰

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
بچه ها ۱۲ تا خراب نمیشه من دوماه یه بار یه قوطی تموم میکنم

منم همینطور میخوام چکار نگهدارم خراب بشه بد مزه بشه 

بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چراکه شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش بگذاری. . .
پس تو غذا چی میریزین 

دونفریم اونم همش غذاهای فست فودی اینطور چیزا میخوریم یاخونه مادرشوهرم ایناییم یا مامانم اینا😄😄فقط برای ماکارانی و قیمه استفاده میکنم و گاهی اوقات املت اینا

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....