قبلا یکی از بچه ها تو همین سایت یه شماره گذاشته بود که مال رب دلند بود من هفته پیش زنگ زدم رب رو برام دونه ای 8700 حساب کرد پیکشون تا دم در خونه هم آورد پیکش هم رایگان بود منتها کمتر از یک باکس نمیاورد که میشه 12 تا هر کی خواست بگه شمارشو بدم گفتم شاید به درد کسی بخوره که رب 15 _16 تومنی نخره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه غذاها که رب نمی خوان.گوجه هم رنده کنید بریزید خوب میشه.
من اصلا از رب خوشم نمیاد زعفرون برای رنگ دار شدن میریزم رب نصف قاشق
اللنم که باردارم رب حالمو بد میکنه😑🤕
بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چراکه شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش بگذاری. . .
از کجای تهران خریدی ،سه روز پیش فروشگاه بودم چین چین ۱۶ بود !!!!
از پیامبر خریدم از فروشگاه رفاه
نزدیک بیمارستان پیامبران
بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چراکه شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش بگذاری. . .
ممنون پس چرا رفاه با رفاه اختلاف قیمت داره ،حالا یه فروشگاه این طرف یکی اون طرف که نبای ...
خواهش میکنم
شما از کجا گرفتی گلم؟ از کدوم رفاه؟ (این قیمت تخفیف خورده بود )