2777
2789

من دانشجویی میپوشم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

من فقط چادر ساده سر میکنم 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چادر عربی سنگ دوزی دارم که اونو استفاده میکنم البته یه چادر با گلهای. مخمل هم دارم که حریره بعضی ...

از کجا خریدی؟ گرونه؟

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

چادر ساده ک کش نداشه باشه😂مشکی ساده اگ عروسی چیزیه مشکی طرحدار...این لبنانیو ملی و عربی بدردمهمونی نمخوره

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
یکی از فامیلا نظرش چادرساده است میگه مانتویی که میپوشیم باید معلوم باشه چون چادر عربی که میپوشی مانت ...

چه نکته ظریفی😅😂😂

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
اخه باچادر عربی انگار کفش پاشنه بلند جالب نمیشه

اگه بین چادر ساده وعربی یکی رو میخای انتخاب کنی عربی برا مهمانی بهتره ولی من به شخصه چادردانشجوییامو بیشتر دوس دارم راحتم باهاشون وقشنگن اگه میتونی دانشجویی بخر

❤❤👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧دنیام دخترم وهمسرم👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧❤❤خدایا نی نی تو دلیمو برام سلامت نگه دار 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻آجیای گلم اگه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من عاشق چادر ساده ام. به نظرم خیلی راحت تر از عربی و بقیخ مدلاس

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را