2777
2789
عنوان

کلاس های بارداری...برم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10238 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوما ..ببخشید ربطی نداره ..ولی ایا شماهام هفته پنجم بارداری اصلا احساس مکردین باردارین .منکه ...

من که  اصن حس بارداری نداشتم. تا وقتی که ویارم شروع شد. هفته دهم به بعد

سلام حتما حتما کلاس هارو برو شرکت کن مخصوصا اگر بارداری اولت هستش واقعا تاثیر داره انقد آگاه میشی نسبت به بارداری من پیش خانم شفعیی تو شهران غرب تهران کلاس میرفتم حتی وقتی نمیتونستم حضوری برم آنلاینشونو شرکت میکردم به قدری کار بلدو حرفه ایی آموزش داد که من خودم تنها از پس بزرگ کردن بچه ام بر اومد شماره مرکزشو میذارم دوس داشتی بزنگ

۴۴۳۵۸۱۳۳

سلام عزیزم من بهت توصیه میکنم حتما کلاس بارداری رو برو واقعا تو روال بارداری و زایمان و مراقبت از نوزادت خیلی تاثیر گذاره  من خودم از هفته ۳۲ بارداری با یه مرکز عالی که دوستام بهم معرفی کردن و کلاس میرفتن آشنا شدم نمیدونم چطوری بهت بگم تا روز زایمانم منو راهنمایی میکردنو آموزش به خودمو همسرم دادن انقد با سوادو کار بلد بودن که دوره بارداریم برای من لذت بخشترین حتی باقی همکلاسی هامم همین حسو داشتن به شدت رو مراقبت از نوزاد و پروسه زایمان رو منو همسرم کار کردن خدا خیرشون بده کلاس های آنلاینم دارن 

این شمارشونه ۴۴۳۵۳۵۵۰

سلام عزیزم من از هفته ۱۲ رفتم کلاس های بارداری تو یه مرکز که واقعا هر کی میومد راضی بود ازشون خیلیام مثل شما تو هفته بالا میومدن که جلسات تئوری راجب زایمان و نوزادو باهاشون کار میکردن و یوگاهم پیشرفته که دیگه لنگنشون آماده زایمان بشه حتی ورزش تو آبم انجام میدادن شمارشونو میذارم حتما شرکت کن من که خیلی راضی بودم 

۴۴۳۵۳۵۵۰

۴۴۳۵۸۱۳۳