2777
2789
عنوان

کلاس های بارداری...برم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10238 بازدید | 35 پست
سلام خانوما ..ببخشید ربطی نداره ..ولی ایا شماهام هفته پنجم بارداری اصلا احساس مکردین باردارین .منکه ...

هنوز زوده البته دعا کن تا آخرم نداشته باشی اما مهمولا از اواسط دو تا آخر سه ماهگی در حد دل آشوبا یا زده شدن از برخی غذاها وجود داره.

یکی از نزدیکان من این کلاس های شیردهی رو نرفته بود بچه که به دنیا اومد همش فکر میکرد شیرش کمه مامان منو مامان ایشون و حتی زن داییش هم نمیدونستن که بابا طبیعیه اوا یلش هم شیر کمه هم باید تند تند به بچه شیر بدی کلی بنده خدا اذیت شد تا اخر یه خانمه ماما  تو بیمارستان یادش داده بود اصلا چه جوری شیر بده  اگر سختته نمی تونی بری حتما تکنیک های شیر دهی رو از اینترنت سرچ کن . یه خانمه خارجی هم از روی گریه بچه یاد میده بچه الان چه مشکلی داره اسمش یادش نیست سرچ کنی حتما میاد.

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ آره خیلی عجله کرد😂 چرا عزیزم نارسه آخرین تاپیکم رو بخون یه هفته تو nicu بود 

عزیزم چقدر سختی کشیدی. همکار من بچش 7 ماهه دنیا اومد یعنی دو ماه تو دستگاه بود طفلی هزینه هاش یه طرف رفت و آمد و دل نگرانیا یه طرف

سلام خانوما ..ببخشید ربطی نداره ..ولی ایا شماهام هفته پنجم بارداری اصلا احساس مکردین باردارین .منکه ...

منم همش خوابم میومد چه خواب های شیرینی .بخواب عزیزم که انشا الله بچه به دنیا بیاد دیگه از این خواب ها گیرت نمیاد.

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

اسم بچه رو النا میزازی ؟منم این اسم رو خیلی دوست دارم  اما بچه من پسر شد. فکر کنم معنی اش یعنی هدیه خدا ؟نه؟

ان شاءالله ..منکه همش مگم نکنه باردار نیستم ..باز میگم ازمایش دادم ن باردارم .

ن گلم بارداری همه اولش همین حسو دارن😁

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
یکی از نزدیکان من این کلاس های شیردهی رو نرفته بود بچه که به دنیا اومد همش فکر میکرد شیرش کمه مامان ...

اوه اوه گفتی از شیردهی که من چقدر سرش اذیت شدم. میگم یا زمان بچه اولم نبود یا من خبر نداشتم البته زیرنظر بهداشتم بودم و کلاس میذاشتن اما همش چرت و پرت بود. شایدم داشتن و چون من کارمندم شرکت نکردم. من تا 40 روز شیرم کم بود و زخم و آبسه سینه و خلاصه خیلی اذیت شدم. اطرافیانم که کم تجربه میگفتن شیرخشک بده بابا بچه سیر نمیشه تا اینکه خدا خیر یه دکتر عمومی آقا رو بده گفت پاشو خودتو جمع کن و یه سری راهکارا گفت و حتی چرک خشک کن داد برای عفونت سینم و منم میگفتم نههههه شیرم خشک میشه گفت نمیشه لوس بازی درنیار. آب پرتقال و آب لیمو شیرین زیاد بخور خشک نمیشه. یعنی جوری شد شیرم فواره میزد و پسرم تا دو سالگی هم شیر خورد.

هفته ۵ خیلی زوده گلم.من کلا علایم خاصی نداشتم😁البته آخر ماه دوم ی کم حالت تهوع و دلدرد داشتم اما نه خیلی.نگران نباش خداروهم شکر کن

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

برای شیرد زیاد شدن سوپ  بخور .اب میوه .یه قطره و افزا هست تو داروخونه . چند روز اول ممکنه سینه سفت بشه درد داشته باشه تو کلاس ها به ما گفتن برگ کلم رو گرم کنید روی سینه بگذارید .و خواب کافی شیر رو زیاد میکنه اب گوشت که معرکه هست و اب هویج و انگور

عزیزم چقدر سختی کشیدی. همکار من بچش 7 ماهه دنیا اومد یعنی دو ماه تو دستگاه بود طفلی هزینه هاش یه طرف ...

آره واقعا  .. طفلک همکارت

جلو من تو nicu چندتا بچه مردن 

البته خوبیت نداره تو این سایت بگم چون خانم های باردار نگران میشن

ولی واقعا فقط باید به خدا متوسل شد واسه سلامتی بچه و خودمون

یه سری بچه ها ۷ ماهه بودن تو nicu

یه سری ۸ ماهه 

و یه سری ۹ ماهه 

شیش و پنج ماهه بماند ....

هر کدومم به چندتا دلیل بستری بودن 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
اسم بچه رو النا میزازی ؟منم این اسم رو خیلی دوست دارم  اما بچه من پسر شد. فکر کنم معنی اش یعنی ...

آره عزیزدلم.معنی اسمش نورانیه و یه معنیشم زیبا ترین زن دنیاست😊ان شاءا... ک صحیح و سلامت باشه پسر قشنگتون

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

همسایه عموی من بچش  6 ماه به دنیا اومد خدا  رو شکر امسال رفت کلاس اول سالم سالم .