2777
2789
عنوان

کلاس های بارداری...برم یا نه؟

10220 بازدید | 35 پست

سلام دوستان عزیز.من هفته ۳۱ هستم و بچه اولمه‌.برای رفتن ب کلاسای بارداری هی امروز و فردا کردم.میخواستم بپرسم ب نظرتون فایده داره رفتنش یا نه؟و اگه فایده داره الان دیگه منو قبول میکنن؟؟؟

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

آره برو خیلی خوبه

من که هفته ۳۱ بودم شروع کردم رفتم

و تو هفته ۳۲ زایمان کردم 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالییییه 

من که خیلی راضی بودم 

هر چند من سزارین اورژانسی شدم اما خب اون کلاسا هم تر ست رو کم میکنه از زایمان طبیعی هم آماده  ات میکنه اگه یه موقع دردت گرفت واسه زایمان هول نشی و  بدونی چیکار کنی هم اینکه یه نرمشایی میذارن انجام بدی که کللللی آرامش میده و خستگی از تنت می ره 

من که وسط نرمشها خوابم میبرد آنقدر آروم میشدم

باید از بیمارستان یا جایی که برگزار میشه بپرسی که زمانش گذشته یانه؟ من از برخیا شنیدم موثره و خصوصا بخوای همراه داشته باشی اگر همراهتم تو این کلاسا باشه اجازه میدن موقع دردا کنارت باشه. زمان بچه اولم که نبود برای این دومی هم هنوز نپرسیدم.

حتما برو .یه تکنیک های تنفسی و ورزشی روح یاد میدن که برای موقع زایمان  طبیعی خوبه .حتی خیلی از این تکنیک ها رو حین زایمان میگن انجام بدی .من توی درمانگاه تامین اجتماعی رفتم بعضی خانه بهداشت ها هم دارن .حتی کلاس اموزش شیردهی هم دارن که برای مامان اولی ها خیلی خوبه و از مشکلات حین شیر دهی صحبت میکنن و که خیلی از مسایلشو حتی مادرای خودمون هم بلد نیستن.

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
حتما برو .یه تکنیک های تنفسی و ورزشی روح یاد میدن که برای موقع زایمان  طبیعی خوبه .حتی خیلی از ...

ببخشین اشتباه تکنیک های ورزش رو یاد میدن .نه اشتباه تا کردم ورزش روح  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
سلام خانوما ..ببخشید ربطی نداره ..ولی ایا شماهام هفته پنجم بارداری اصلا احساس مکردین باردارین .منکه ...

بله گلم از الان هیچی احساس نمیکنی انشالا دو هفته دیگه ویار میاد سراغت😫

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
آره برو خیلی خوبه من که هفته ۳۱ بودم شروع کردم رفتم و تو هفته ۳۲ زایمان کردم 

ای بابا نی نیت حتما فکر کرده کلاسا رو میرید دیگه وقتشه بیاد.    شوخی بودااااا. بعد بچتون نارس نبود؟ 

ای بابا نی نیت حتما فکر کرده کلاسا رو میرید دیگه وقتشه بیاد.     شوخی بودااااا. بعد بچت ...

خخخخ آره خیلی عجله کرد😂

چرا عزیزم نارسه

آخرین تاپیکم رو بخون

یه هفته تو nicu بود 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖