2821
2789
عنوان

مامانا کیا بچشون اینجوریه

256 بازدید | 25 پست

سلام.دختر من پنج سالشه.اصلا تمرکز نداره.آروم و قرار نداره.توی مهد شدیدا بی توجهه نسبت به حرفای مربيش مدام از کلاس میاد بیرون.اصلا نمیخواد چیزی یاد بگیره.بچه هارو هل میده.وااااي کلافم کلافه

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم دخترخالم اینطوری بود خالم برد دکتر گفت بیش فعال دارو داد خوب شد نگران‌نباش

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
عزیزم دخترخالم اینطوری بود خالم برد دکتر گفت بیش فعال دارو داد خوب شد نگران‌نباش

وای دارو😭😭😭😭

عزیزم بد نیست دارو که مهم اینه بچه خوب بشه

باورت میشه همینطور اشکام داره ميريزه.آخه ازین سن درگیر دارو بشه بچه.

بچت بیش فعالی داره ببر دکتر یه قرص میده یه مدت مصرف میکنه خوب میشه جلو کسی چیزی نگو 

ولی اگه نخوای قبول کنی و دکتر نبری پس فردا بره مدرسه بیچاره ای پس بهتره هرچه زودتر درمان رو شروع کنی هم به نفع خودشه هم شما 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

کم کم یاد میگیره الان اکثر بچه ها همینن مربی کلاس خیلی تاثیر داره ولی ، اگه شبا خوب میخوابه و مثلا ازش بخوای یه چیزی تعریف کنه حواسش سرجاش باشه و تسلط داشته باشه نیاز به دارو نیست ولی یه سری تست هست از بچه میگیرن خیلی سادست معلوم میشه تمرکز و حواس و بیش فعالیش 

باورت میشه همینطور اشکام داره ميريزه.آخه ازین سن درگیر دارو بشه بچه.

عزیزم تااخرعمر که دارو نمیخوره یه مدت کوتاه خالم مث شما نبرد وضع بچش بدتر شد ومقدار داروها بیشتر پس سریعتر پیش یه پزشک معتبر ببر

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
عزیزم تااخرعمر که دارو نمیخوره یه مدت کوتاه خالم مث شما نبرد وضع بچش بدتر شد ومقدار داروها بیشتر پس ...

مرسی عزیزم

عزیزم تااخرعمر که دارو نمیخوره یه مدت کوتاه خالم مث شما نبرد وضع بچش بدتر شد ومقدار داروها بیشتر پس ...

دختر خالتون پر جنب و جوش هم بود؟

مرسی عزیزم

ایشالله که زود خوب میشه،معمولا بچه های باهوش بیش فعالی میگیرن نگران نباش

کم کم یاد میگیره الان اکثر بچه ها همینن مربی کلاس خیلی تاثیر داره ولی ، اگه شبا خوب میخوابه و مثلا ا ...

مرسی🌹

2825
2823
2791
2779
2792