2777
2789
عنوان

بچه باعث شيريني زندگي ميشه يا سردي زن وشوهر؟همه نظربديدلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 53 پست
نه بابا تاوقتي باهم هم عقيده باشين خيليم خوش ميگذره! بچه خوبه ها ولي دست و پاي ادمو ميبنده خيلي سختي ...

ممنون .واقعیتش اصلا نمی تونم قبول کنم در استانه سی سالگی ام .اصلا تو مغزم نمیره که مسئولیت پذیر بشم .واقعا نمی تونم تصور کنم بچه داشته باشم. فکر می کنم هنوز هیجده سالمه و خیلی وقت دارم. از طرفی نگران سنم هستم اما خب می بینم خیلیا خداروشکر سنای بالاتر بچه دار شدن و خداروشکر بچه های خوبی دارن چه به لحاظ جسمی و چه به لحاظ هوش . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرد نمیشی یکم دور میشی برای ی مدت  امااااا واقعا شیرین میکنه بچه مزه و نمک زندگیه اما ی دوسالی ...

واقعا. باشه عزيزم. من تازه ٧ ماهه ازدواج كردم! تازه ٦ ماهش عقدبودم  امشب عمه شوهرم تو روضه منوديده ميگه حامله نيستي!؟؟ گفتم مومن ما هنوز يكماهه ازدواج كرديم،زودپزم مگه؟😂

گفتم زوده حالا. گفت نخيراصلازودنيست اوليشوبيار بعدي هاشم بذار سالهاي بعد😆

خداياشكرت
یکم در موردش با همسرتون حرف بزنید حداقل یدونه بیارید بعدا که سنتون بالا بره پشیمون میشین که چرا زودت ...

نمی دونم. کلی برنامه دارم میخام تازه درس بخونم بچه برای خانوما خیلی دست و پاگیره . خصوصا برای من که غریبم و تو این شهر کسی رو ندارم نمی تونم بچه بیارم بذارمش و برم یا بذارمش پیش کسی . 

ممنون .واقعیتش اصلا نمی تونم قبول کنم در استانه سی سالگی ام .اصلا تو مغزم نمیره که مسئولیت پذی ...

عزيزدلم اگر ٣٠ سالته كم كم به اقدام فكركن. شايدخداينكرده مشكلي داشته باشين و بچه دار نشين بايدمداوا كنيد♥️ الان اين حرفارو ميزني اماوقتي دنيااومد يه تار موشو بادنياعوض نميكني

خداياشكرت
 نمی دونم. کلی برنامه دارم میخام تازه درس بخونم بچه برای خانوما خیلی دست و پاگیره . خصوصا برای ...

اه سن لعنتي😔چه زود دير ميشه

اخه چرا زن فقط تا ٤٠ سالگي باردارميشه

اخه شايديكي بخاد٦٠سالگي بزاد😐ولي گذشته ازاينا عمرمون خيلي كمه :(

خداياشكرت
واقعا. باشه عزيزم. من تازه ٧ ماهه ازدواج كردم! تازه ٦ ماهش عقدبودم  امشب عمه شوهرم تو روضه منود ...

خخخخ ن دیگه بیاری کلا اسیر میشی با اینکه فوق العادس .اما ی  دوسالی رو بدون نگرانی انشاله گشتو گذارکنید بعدکمبودش تو زندگی حس میشه اونوقت بیارید

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️