2777
2789
عنوان

بچه باعث شيريني زندگي ميشه يا سردي زن وشوهر؟همه نظربديدلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 53 پست

عزیزم وقتی زن و شوهر همدیگرو دوس داشته باشن و هردو با میل و رغبت تصمیم به بچه دار شدن داشته باشن هیچ مشکلی تو رابطشون بوجود نمیاد تازه عاشقترم میشن 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایلش برای من سخت بود خوب هورمونا به هم میریزه و دست خودت نیست من یادمه بچه رو میدادم دست مامانم میدادم میرفتم بغل شوهرم گریه میکردم میگفت چته میگفتم حس میکنم دیگه از هم دور شدیم فکر میکردم از پسش برنمیام ۲ـ۳ ماه اول واقعا برام خیلی سخت بود ولی کم کم تونستم با شرایط خودمو وفق بدم

چرا من از بچه خوشم نمیاد . ...  فقط ذوق بچه های بقیه رو دارم . اصلا حوصله بچه ندارم . یعنی اصلا ...

نه بابا تاوقتي باهم هم عقيده باشين خيليم خوش ميگذره! بچه خوبه ها ولي دست و پاي ادمو ميبنده خيلي سختي ميكشي تا تربيتش كني. دردسراش زياده خلاصه 

خداياشكرت
یعنی چی

یعنی خیلی خوبه پدر و مادر و میخندونه دلبری میکنه حرفای شیرین میزنه ..ولی اون دو نفره ها و خلوتای زن و شوهر کمتر میشه بعضی وقتام سر بچه جر و بحث پیش میاد 

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
چرا من از بچه خوشم نمیاد . ...  فقط ذوق بچه های بقیه رو دارم . اصلا حوصله بچه ندارم . یعنی اصلا ...

نه اگه نطر هردو باشه پشیمون نمیشید

خواهر منو شوهرش هم هردو نمیخوان

الان ۱۰ ساله ازدواج کردن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یکم در موردش با همسرتون حرف بزنید حداقل یدونه بیارید بعدا که سنتون بالا بره پشیمون میشین که چرا زودتر نیاوردین 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
یعنی خیلی خوبه پدر و مادر و میخندونه دلبری میکنه حرفای شیرین میزنه ..ولی اون دو نفره ها و خلوتای زن ...

🙁اينكه خيلي بده

من دوست ندارم باهمسرم ازهم دور بشيم. امان از بچه😂

خداياشكرت
🙁اينكه خيلي بده من دوست ندارم باهمسرم ازهم دور بشيم. امان از بچه😂

ناخود آگاه پیش میاد مخصوصا اوایل ک خیلی نی نی مراقبت میخواد و شب بیداری و..داره 

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

زندگی من صدبرابر بهتر شد.

شوهرم از همون شبی ک پدر شد مثل پروانه ای که از پیله دربیاد،انگار یه شبه کاملتر شد.

بچه میوه ی آدماس.ثمره زن وشوهره.با بچه زن و مرد کامل میشن.هیچ وقت این تکامله باعث سردی روابط نمیشه.مگر اینکه یکی از طرفین یا هردو لغزش داشته باشن.و دلشون ب زندگیشون گرم نباشه.و یا مشکلی وجود داشته باشه.

توی روابطی که در مسیر درست باشه آمدن بچه هیچ خدشه ای که وارد نمیکنه بلکه قوی تر و بادوام تر هم میکنه.