2777
2789
عنوان

بیقراری و گریه نوزاد

76489 بازدید | 33 پست

نوزادم چند روزه از ساعت ده شب شروع میکنه گریه و جوری جیغ میکشه که هر کاری میکنم ساکت نمیشه دو هفته پیش دکتر بردمش گفت کولیک داره قطره پدی لاکت و اهورا نی نی بهش داد. ولی تا دارو ها تموم شد دوباره شروع کرده بیقراری در روز دوازده ساعت بیشتر نمیخوابه همشم بیقراری میکنه رنگ دستشوییش هم اول زرد بود ولی الان سبز هم قاطیشه شیر خوردنش هم کم شده. در ضمن شیر خشکیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم ببرمش دکتر یا نه مواقع گریه هیچ چیز به غیر از سوار شدن تو ماشین ساکتش نمیکنه 

ببرش دکتر حتما...مطمئن باش وقتی نوزاد گریه میکنه حتما جاییش درد میکنه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

اول اینکه سبز بودن مدفوعش طبیعه و این که میگن سرماخورده درست نیست دوم شاید ریفلاکس داره و حتماااا ببرش متخصص و دارهاشو اصلا قطع نکن ادامه بده تا خوب بشه رفلاکس و کولیک از شب شروع میشه و تا دم دمای صبح هست و بچه خیلی اذیت میشه من دخترم اینطوری بود بهش رانیتیدین و موتیلیوم داد دکتر الان الحمدلله خوبه 

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم... دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را داردبه شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است،ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است..                                                                 خدا جووونم ازت ممنونم بابت همه داشته ها و نداشته هایم که داشته هایم نعمت و نداشته هایم حکمت توست..                 تیکر تولد یکسالگی دخترمه😍😍

خوب این از نشونه های کولیک هست بی قراری در ساعات مشخص از روز ساکت شدن با صدای سشوار یا حرکت دادن نوزاد در گهواره یا ماشین.

باید دورش بگزره منم بچم ناآرام بود البته کولیک خفیف داشت فقط باید صبر کرد بگزره.

رنگ پی پی باید زرد و خردلی باشه حالا هر از گاهی سبز شد اشکال نداره ولی اگر دیدی سه بار پشت سر هم سبز بود ببر دکتر. سبز بودن پی پی چند تا دلیل داره تند شیر خوردن و وارد شدن هوا به معده بچه تغذیه جدید یا عفونت و میکروب. اگر عفونت علت رنگ سبز باشه در چند نوبت پی پی تکرار میشه   

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
تا کی دکتر نبردین بهتر نشد 

من 1 هفته صبر کردم چون نمیدونستم اصلا رفلاکس تو بچه هام هست و کاملا بی تجربه بودم از این نظر ...فکر میکردم خوب میشه ..بازم دکتر گه بردمش گفت رفلاکس داره دارو داد خیلی خوب شد تا اینکه بی ملاحظه شدم تو دادن دارو بازم شروع شد گریه هاش و به اون داروی قبلی مقاوم سده بود دوباره یه داروی جدید نوشت و دادم و عالی شد ...

‍ ♨️علائم ریفلاکس 

⚠️نوزادان مبتلا به ریفلاکس معده اغلب از نظر والدین نوزادانی هستند بی قرار ناآرام و پر جنب و جوش که نگهداری از آنان سخت و گاهی طاقت فرسا می باشد. این نوزادان بسیار کم خواب و عادت به بغل شدن داشته و در جای خود احساس آرامش ندارند لذا والدین اغلب مجبورند ساعتها نوزاد را در بغل نشسته یا ایستاده نگهدارند و به اصطلاح این نوزادان به شدت بغلی هستند.

⚠️نوزادان مبتلا اغلب تحمل محیط های گرم را ندارند و در صورت گرم بودن محیط و پوشانده شدن با پتو بی قرار می شوند.

⚠️ نوزادان و شیرخواران مبتلا از اواخر 3 ماهگی در طول روز و هنگام هوشیاری از گرفتن سینه مادر خودداری می کنند و تنها در هنگام خواب سینه مادر را می گیرند.این نوزادان هنگام شیرخوردن بسیار بازیگوش یا بی قرار به نظر می رسند و به طور مکرر سینه را رها می کنند.

⚠️شیرخواران مبتلا به شدت انگشت،دست و هر چه را که می توانند به دهان برده و به نظر می رسد هیچگاه کامل سیر نمی شوند.

⚠️شیرخواران مبتلا اغلب پرجنب و جوش بوده بسیار تکان می خورند و از نظر والدین کودکانی هستند بیش فعال.

⚠️شیرخواران مبتلا تمایل زیادی به خوردن غذا به خصوص غذاهای سفره از چهارماهگی ازخود نشان می دهند و به شدت دچار آبریزش از دهان و بیرون آوردن زبان از دهان و حرکاتی شبیه به جویدن و بلعیدن می شوند.

⚠️ شیرخواران و کودکان مبتلا اغلب اوقات گوشهای خود را کشیده و یا موهای خود را می کنند و مالیدن چشمها در این شیرخواران شایع و گاه باعث نگرانی والدین میگردد.

⚠️ این شیرخواران تمایل به پرت کردن خود از بغل مادر و یا زدن سر خود به چانه مادر هنگام در آغوش بودن دارند و بعدا" در دوران کودکی نیز بیش از سایرین سر خود را به هرجایی می کوبند.

⚠️کودکان بزرگتر مبتلا گاه با فروبردن انگشت در دهان باعث تحریک استفراغ در خود می شوند.

⚠️شیرخوار مبتلا به ریفلاکس معده اغلب تمایلی به راه رفتن به صورت چهار دست و پا نداشته و زودتر از سایر شیرخواران راه میافتد.

⚠️ اکثر شیرخواران و کودکان مبتلا خواب ناآرامی دارند و علاوه بر اینکه زود از خواب می پرند در طول مدت خواب نیز بسیار تغییر جا می دهند و گاه با شدت پاهای خود را روی تشک می کوبند.

⚠️ کودکان مبتلا اغلب تمایل دارند با بالا زدن پیراهن خود شکم خود را به جاهای سرد و سفت فشار دهند.

⚠️ شیرخواران مبتلا معمولا" دیرتر از سایرشیرخواران هم سن خود دندان در میاورند و درآمدن دندان در آنها مشکل تر و با بی قراری بیشتری همراه است،و نکته آخر این که این شیرخواران و کودکان اغلب به علت گرفتگی بینی و سرفه های طولانی بیمار یا سرماخورده به نظر می رسند.

✔️به تمام والدین گرامی توصیه می شود در صورت مشاهده هر کدام از  علامت های ذکر شده در نوزاد یا شیرخوار خود پزشک معالج کودک خود را در جریان بگذارند تا با بررسی دقیق و در صورت  لزوم درمان به موقع توسط پزشک علاوه بر کنترل درد و بی قراری در نوزاد، از عوارض ثانویه هم جلوگیری شود

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم... دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را داردبه شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است،ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است..                                                                 خدا جووونم ازت ممنونم بابت همه داشته ها و نداشته هایم که داشته هایم نعمت و نداشته هایم حکمت توست..                 تیکر تولد یکسالگی دخترمه😍😍
من 1 هفته صبر کردم چون نمیدونستم اصلا رفلاکس تو بچه هام هست و کاملا بی تجربه بودم از این نظر ...فکر ...

دارو رو ادامه دادم تا الان که 8 ماهشه فعلا به خواسته دکتر قطع کردم ولی خدارو شکر مشکلی نداره

خوب این از نشونه های کولیک هست بی قراری در ساعات مشخص از روز ساکت شدن با صدای سشوار یا حرکت دادن نوز ...

بردم دکتر گفت کولیک داره دارو داد تموم شد بهتر شده بود من دیگه دکتر نبردم تا سه روز بعد دوباره شروع کرد ایندفعه بدتر شده