2777
2789
عنوان

مادرهایی که کلاس اولی داربد بیایید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 42 پست
ببین مثلا میگم بگو نیمکت میگه نیمکت میگم اولش چیه میگه کت بلید بگه ن

آهان اين طبيعيه كم كم ياد مى گيره  هنوز به اون صورت جدى  آموزش حروف رو شروع نكردن  بچه هاى منم مثلا ميگم سارا اولش با چى شروع ميشه ميگن سا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش منم همین مشکلو دارم ولی خب کلاس اولن باید صبر داشت هرچند خودم تا حالا صد بار اشک طفل معصومو دراوردم حتی کفگیر اوردم یا کلی بد بهش گفتم منم یه ادم عصبیه بیخودم ولی خدا کمکم کنه درست رفتار کنم باهاش

چمیدونم معلمش پیام داده باهاش بیشتر کار کن منم نگران شدم 

این معلم ها فقط استرس رو زیاد میکنن دوهفته ست پسرهمسایمون ک امسال میره کلاس دوم میاد پیشم درسای کلاس اول رو باهاش کار میکنم هیچی بلد نیس فرستادنش دوم مامانش رفته گفته بزاریدش همون اول قبول نکردن الان رسیدیم درس( ر ) 

بیشتر خودت باید وقت بزاری خواهرزاده منم پارسال کلاس اول بود هممون ازش ناامید شده بودیم میگفتیم چرا انقدر خنگه ولی خنگیش همون یک ماه اول بود بعدش کم کم خوب شد دیگه وسطای سال تا اسم یه حرف جدیدو بهش میگفتیم تمام کلمات اون درسو میخوند یه کتاب براش گرفته بودیم به اسم دیکته شب عالیه دایره لغاتشو بالا میبره غصه نخور هنوز زوده راه میفته واسش جدول دوستی بکش خیلی موثره

بخدا چنان بغض میکنه این دختر صداش میلرزه نمیتونه حرف بزنه اون موقه عصبیم و دعوا میکنم اما شبش عذاب و ...

وااای عزیزم به دختر گلت استرس وارد نکن خیلی از بچه ها اول سال یه خورده سخت یادمیگیرن تا بیفتن رو غلطک