2777
2789
عنوان

مادرهایی که کلاس اولی داربد بیایید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 42 پست
اصلا شيوه آموزش با دوره ما خيلى فرق داره معلم ها هم مثل قديم نيستن بيشتر بار  آموزش و سر و كله ...

اره بابا مگه زمان ما دکتر مهندس نشدن الان من خودم تحصیلکرده ام همسرم مهندسه هی به همسرم میگه به خدا این بچه مشکل داره اونم دعوا میکنه میگه چطور شعر عین بلبل واست میخونه نمیگی مشکل داره

یه جدول بکش بالا حروف صدادار مثل آ ا او ای رو بنویس هرکدوم رو جداجدا بعد سمت راست جدول اسم حروف رو بنویس ک اولین حرف میشه ب بعد د بعد م حالا به دخترت بگو ب با آ چی میشه اونم میگه با بگو تو جدول بنویسه زیر همون حرف آ این جدول رو هرروز چن بار براش بکش خیلی خوبه بچه تو ترکیب حروف صدادار با حروف دیگه مشکل دارن اینارو ک تو جدول یادبگیرن راحت میتونن بخونن و بنویسن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا چنان بغض میکنه این دختر صداش میلرزه نمیتونه حرف بزنه اون موقه عصبیم و دعوا میکنم اما شبش عذاب و ...

منن با دخترم دعوا میکنم ولی خیلی رو داره نه گریه میکنه نه واسش مهمه روشو میکنه اونور میگه گفتم که بهت خوشم نمیاد از این چیزا میگم واسه خانومت یادداشت میزارما میگه بزار

منن با دخترم دعوا میکنم ولی خیلی رو داره نه گریه میکنه نه واسش مهمه روشو میکنه اونور میگه گفتم که به ...

خوب میشه یکم بهش فرصت بده و بیشتر براش وقت بزار اصلا هم به هوش دخترت شک نکن طفلکی تا حالا سواد نداشته ک 

خوب میشه یکم بهش فرصت بده و بیشتر براش وقت بزار اصلا هم به هوش دخترت شک نکن طفلکی تا حالا سواد نداشت ...

مرسی عزیزم . تا حالا فک میکردم حساس نباشم الان فهمیدم حساسم زیادی

[QUOTE=71831420]ممنون خدا دختر شما رو براتون حفظ كنه بله دخترن هر دو [/QUOمممنونم عزیزم .ماشالله بهشون عاشق دوقولو هستم تو سرویس دخترمم یه دوقولوخواهر برادرن هر روز سرمو میکنم تو ماشین اونارو دید میزنم عاسقشونم هی به همسرم میگم خوش به حال مادرشون.