2777
2789
عنوان

اينجوري يه خانوم شيك و با كلاس باشيم 👸🏻👠

| مشاهده متن کامل بحث + 47956 بازدید | 591 پست

خانم هاي بچه دار خونه هركس كه رفتين بچه تون رو كنترل كنين و يه جور سرشو گرم كنين. بعضي مادرا هركار بچه شون بكنه ميخندن يا اصلا انگار نديدن. واقعا صاحب خونه عذاب ميبينه و ديگه فكر دعوت كردن شمارو هم نميكنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از راهکارها به نظرم این بود که خودتون نباشین.... چون دختری نخند، حرف نزن، ال نکن، بل نکن.... م ...

کاملا موافقم...

اینکه کسی رو توی چهارچوب رفتاری خاص قرار بدیم الان منسوخ هست توی دنیا...

شعار دنیای جدید و مدرن اینه...

من همینم که هستم چه خوشتون بیاد چه نیاد...

اگه خوشتون اومد که خب خوبه اگرم‌خوشتون نیومد مشکل شماست نه من!

اینجا یه تایپک پر بازدید بود به اسم ظرافت های زنانه که چهار پنج سری هم بود و من تقریبا همش رو خوندم...چند تا خانوم به مدت حدود یکی دو سال سعی کردن "ظریف" و" خانوم" و "با کلاس" باشن...یادمه تایپک آخری یکی از خانمها نوشته بود من دارم بیماری روانی میگیرم و واقعا خورد شدم زیر این همه فشار و باید و نبایدی که برای خودم گذاشتم و گفت پشیمونه که‌چرا این همه خودش رو عذاب داده!

به نظرم رعایت یه سری اصول کلی خوب هست ولی اینکه خودمون رو زیادی محدود کنیم یا سانسور کنیم در نهایت به ضررمون هست...

....Ever since I lost hope, I live much more happier
واقعا خیارو چجوری اروم بی صدا میخورید؟

من و شوهرم همش سر این موضوع دعوا داریم من میتونم بدون صدا بخورم،اون نمیتونه ،خرچ خرچ ،انگار اسب 

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...

خانوما شما با عینک دودی باشید و‌کسیو‌تو‌خیابون ببینید ، موقع سلامو احوالپرسی عینکتونو در میارید ؟ من بدم میاد چشمای طرفو نبینیم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اون روز رفتم مهمونی موز برداشتم😑😑 اخه پوست کندن لیموشیرین و کیوی و پرتقال و انار و خوردنشون واقعا ...

نه بابا .موز یه زمانی گرون بود الان از اکثر میوه ها ارزونتره در ثانی مهمون نخوره ، سیاه میشه هی خودشون میخورن هی نفرین میکنن 😀

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
واقعا وقت میکنید 😯من فقط دو روز تو هفته باشگاه میرم و تابستون هم یه دو تا کلاس هنری رفتم . وگرنه بق ...

اره اینا کاراییه ک خودم میکنم کلاس هنری هم من مجازی مثلا عروسکسازی یاد گرفتم تازه تو خونه از همونم کسب درامد میکنم این کارا همه ریز ریزن بیشترم جلو شوهر انجام بدید مردا دوس دارن ببینن زنشون ب خودش میرسه