2777
2789
عنوان

اينجوري يه خانوم شيك و با كلاس باشيم 👸🏻👠

| مشاهده متن کامل بحث + 47956 بازدید | 591 پست
بی کلاسی نیست ولی به قول بزرگترامون شاید تنها وسیله پذیرایی اون لحظه همون چای و قند هست اگه برنداریم ...

كلا بنظرم وقتي چيزي تعارف ميشه بايد برداشت اگه هم نميخايم بخوريم بذاريم تو بشقابمون نه اينكه طرف رو ضايع كنيم

ديگران راقضاوت نكنيم.
وقتی میرید مهمونی موز برندارین

اون روز رفتم مهمونی موز برداشتم😑😑

اخه پوست کندن لیموشیرین و کیوی و پرتقال و انار و خوردنشون واقعا سخت برام تو مهمونی

انگور و سیب هم دوس ندارم

بی کلاسم یعنی!

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بعضي مادرا فقط و فقط بچه ميارن و تربيت نميكنن بچه را😐😐😐😐😐 اين از همه بهتره كه بچه ها را با فرهنگ و با كلاس بار بياريم براي اينده

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟
اون روز رفتم مهمونی موز برداشتم😑😑 اخه پوست کندن لیموشیرین و کیوی و پرتقال و انار و خوردنشون واقعا ...

نه 😂👋🏻

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟
#بانوي_باكلاس خانوم گلم برای خودت ارزش قائل باش. خودت رو دوست داشته باش مردا با همه ب ...

نیم ساااااااااعت خیلییییییی نیس؟؟؟؟؟؟؟؟

من دو جمله بگم تو سومی میمونم ولی حتما امتحان میکنم 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

بلند نخندیم

بلند حرف نزنیم

شمرده شمرده حرف بزنیم

مودب باشیم

احترام گذاشتو بلد باشیم

لباسای مناسب بپوشیم

هنگام نشستن قوز نکنیم

هنگام ایستادن شل نباشیم

کسی ک داره باهامون حرف میزنه تو حرفش نپریم

کسیو مسخره نکنیم

با شوهرمون مودبانه صحبت کنیم

دیگران رو با "شما"خطا کنیم

ب هیچ عنوان از الفاظ رکیک استفاده نکنیم

با کسی دعوا نکنیم

اگه با کسی دعوامون شد کاری کنیم ک ب بزن بزن نرسه اخه واقعا برا ی خانوم کتک کاری خیلی زشته

لباسای جلف نپوشیم

سعی کنیم توی جمع زنانه و دخترانه بشینیم

وقتی با کسی یا کسانی حرف میزنیم سعی کنیم بیشتر راجع ب لوازم ارایشی سبک ارایش یا لباسای جدید(چیزای خانومانه) حرف بزنیم

غیبت نکنیم

هرگز یواشکی ب حرف دیگران گوش ندیم(فال گوش ایستادن)

لاک ناخنامون همیشه مرتب باشه همچنین ناخنامون

آرایشمون ملایم و شیک باشه

همیشه خوشبو باشیم

برای خودمون ارزش و احترام قائل باشیم

کفشامونو واکس بزنیم و لباسامونو اتو

با خانواده شوهر یا فامیل زیاد و انچنانی صمیمی نشیم

موقع غذا خوردن صحبت نکنیم

با دهن پر حرف نزنیم

موقع غذا خوردن گوشیمون رو سایلنت کنیم

موقع جواب دادن پشت خطی اول اجازه بگیرین ک فلانی پشت خطی دارم میشه جواب بدم؟؟

سالی یبار ادکلنتونو عوض کنین تا همیشه ی بو رو نداشته باشین

خوش بین باشیم

احترام خانواده خودمونو داشته باشیم و اونا رو با عزیزم یا فلانی جان خطاب کنیم

هرگز مادر و پدرتونو با اسم خودشون صدا نزنین

لباساتون همیشه تمیز باشه

خونتون همیشه تمیز و مرتب و خوشبو باشه

جوری رفتار کنین ک کسی جرئت نداشته باشه جلوی شما حرف رکیک بزنه یا ی کار بد انجام بده 

واااای دیگه خسته شدم 😲😲

من از اونایی نیستم ک امضا بزارم😝😝
واسه امضات دعا کردم . انشالله زود زود مامان دوقلوهات میشی عزیزم❣

ممنونموعزیزدلم ان شالله مشکلت زود حل میشه وهمیکه  محرم صفر تموم شد خیلی زود به مراد دلت برسی  

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 

آروم و متين بودن از همه بيشتر شمارو با كلاس نشون ميده،دخالت نكردن تو كار ديگران،كم آرايش كردن،وسط مهموني استفاده نكردن از گوشي(يه ريز سرتون تو گوشيتون نباشه)با صداي بلند حرف نزدن،از خود تعريف كردن بيش از حد واقعا شمارو بيكلاس و خودشيفته نشون ميده،خوشبو بودن،تميز بودن،اهميت ب سلامتتون،هر لباسيو نپوشين ب صرف اينكه ارزون خريدينش بعضي وقتا واقعا جنسشون بده و شمارو نا مرتب نشون ميده...

خوب بهتر بود اسم نمی آوردی  

دیگه همه متوجه شدن 

اداریمون گفت همکارای دیگه هم گفتن به فلانی بگید پاشو بشوره اما نمیدونیم چطور بگیم

من یه سری بهش گفتم تازه استخدامی خواهرنه میگم ناراحت نشی یک ارایشتو کم کن ممکنه واسه تبدیل وضعیتت گزینش تاییدت نکنه 

اینقدر بدش اومد

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏