2777
2789
عنوان

اينجوري يه خانوم شيك و با كلاس باشيم 👸🏻👠

| مشاهده متن کامل بحث + 47956 بازدید | 591 پست

موقع نشستن روي مبل ولو نشين هميشه صاف بشينين و پاتون و روي هم بندازين نه  يه پاتون شرق يكي غرب😂وقتي رو زمين ميشينين قوز نكنين،موقع راه رفتن هم صاف راه برين

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😒بلند نخندیم  صدامون و بلند نکنیم  با نرمیکو ارومی حرف بزنیم

متنفرم از بلند بلند تو کوچه و خیابون قهقهه زدن😑

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم

كفش پاشنه بلند بپوشيم

عاشقشم

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
اگه شوهر نداشته باشید نمیتونید شیک و با کلاس شید

به بابا يا برادرتون بگيد يا كسي نيست از كسي كه نزديك هست خواهش كنين بده بهتون 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

#بانوي_باكلاس

خانوم گلم

برای خودت ارزش قائل باش. خودت رو دوست داشته باش

مردا با همه بی دقتیشون عزت نفس رو میفهمن و خودتم تا خودتو دوس نداشته باشی نمیتونی کس دیگه ای رو دوس داشته باشی!!

کتابای روانشناسی بخون. کلاسای مشاوره برو

یا حتی اگه نمیخوای روزی نیم ساعت برو جلوی اینه و خوبیاتو بلند بلند بگو

نتیجه ش معجزه میکنه.

نه تنها خودتو بیشتر دوس داری که عشقت به زندگیتم بیشتر میشه❤️

•خانمي كه فكر ميكني سياست نداري و بقيه دارن درباره زندگيت تصميم ميگيرن به كانال دوم ما بيايد👇🏻

‏ https://t.me/joinchat/AAAAAEu4K2l1icRkMCkkBg