2777
2789
عنوان

گریه بی دلیل بچه یک سال و نیم

141 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیز. دخترم یکسال و نمیشه.

تا الان سه بار دیدم که یهو دوتا دستش و میزاره رو سرش. و انگاری که یه درد اذیتش میکنه اونقدر گریه میکنه ک کبود میشه. به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه. تو رو خدا کمکم کنید خیلی نگرانم

عضو تاپیک مانکن های زیبا  عضو گروه آبی    وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲   وزن هدف ۷۶  

باید دکتر ببریش عزیزم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیارت عاشورا بخون و اسم امام علی و بیار بلند  براش اگه اروم شد ظفر رسیده بهش ببرش دعا نویس خواهر زاده منم اینجور بود انقد گریه کرده فقط چشماش مونده امروز دعا نویس بردیم اروم شده گوش شیطون کر

باید دکتر ببریش عزیزم

آره میدونم.

فقط ای شبی که اینطوری شد یهو اعصابم خیلی بهم ریخته خواستم ببینم دلیلش چی میتونه باشه

زیارت عاشورا بخون و اسم امام علی و بیار بلند  براش اگه اروم شد ظفر رسیده بهش ببرش دعا نویس خواه ...

امروز داشت میرفت طرف خالش. یهو دستانش گذاشت رو سرش و انگار یه دردی اذیتش کرد گریه کرد. 

امروز داشت میرفت طرف خالش. یهو دستانش گذاشت رو سرش و انگار یه دردی اذیتش کرد گریه کرد. 

خب عزیزم ببرش دکتر عکس میگیری از سرش خیالت راحت میشه

ول کن توروخدا دعاییش نکن بچه رو قاطی این خرافات نکن

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
زیر درخت بردیش یا تو باغی دهاتی جایی...البته شاید دعام نداشته باشه چون خواهر زاده من اینجور شده منم ...

آخه بی وقفه که گریه نمی کنه. که ببرمش پیش دعانویس. ده دقیقه ای گریه کرد آروم شد