2777
2789
عنوان

خوردن تنقلات در بارداری🍕🍟

1410 بازدید | 20 پست

چیپس و کرانچی هر دو هفته یکبار میخورم. چکارکنم خیلی ضرر داره؟؟

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

منم انقد هوس کرانچی دارم  شوهرم تحریم کرده نمیخره برام😢😢😢

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر هوس میکنی یه بسته بگیر ولی زیاد نخور هر دفعه یه دونه از یه بسته بخور بجاش گردو پسته بادام و مویز انار سیب به انجیر بخور که بچه ات باهوش و خوشگل و با اخلاق بشه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
منم انقد هوس کرانچی دارم  شوهرم تحریم کرده نمیخره برام😢😢😢

امروز رفتم کرانچی فلفلی گرفتم.بعد خوردنش عذاب وجدان گرفتم 😢😢😢

امروز رفتم کرانچی فلفلی گرفتم.بعد خوردنش عذاب وجدان گرفتم 😢😢😢

سعی کن کمتر بخوری چون میگن زردی میاره 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
چیپس میگن اینقدر ضرر داره ک انگار سیگار کشیدی  اصلا نخور😒

منم شنیدم مثل این می مونه که انگار مواد کشیده باشی.باشه باید جلوی خودمو بگیرم.

روغن چیپس اصلا تعویض نمیشه! فقط وقتی حجمش کم میشه بهش اضافه میکنن. فکر کن با روغن سوخته چیپس درست کنی.... چه شود!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
زردیو نمیدونستم. دیگه نمیخورم.ولی لعنتی خیلی خوشمزه ست.

اره مخصوصا وقتی ادم میدونه چیزی براش ضرر داره هی دوس داره بخوره😂😂

روغن چیپس اصلا تعویض نمیشه! فقط وقتی حجمش کم میشه بهش اضافه میکنن. فکر کن با روغن سوخته چیپس درست کن ...

چیپس خونگی هم همونقدر ضرر داره؟

اره مخصوصا وقتی ادم میدونه چیزی براش ضرر داره هی دوس داره بخوره😂😂

آره بخدا. چرا من اینطوری شدم.پیتزا رو چکارش کنم😢😢😢

عزیزم اگر هوس میکنی یه بسته بگیر ولی زیاد نخور هر دفعه یه دونه از یه بسته بخور بجاش گردو پسته بادام ...

چهار مغز هم هر روز میخورم.باید کلا تنقلات نخرم.چون یه بسته جلو چشمم باشه تا دونه آخرش تموم نکنم آروم نمیشم.عجب بدبختی شده.

چهار مغز هم هر روز میخورم.باید کلا تنقلات نخرم.چون یه بسته جلو چشمم باشه تا دونه آخرش تموم نکنم آروم ...

وای دلم خواست فردا بخرم 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂