2821
2789
عنوان

حرف مادرشوهر

312 بازدید | 26 پست

من دخترم مریض شده سرما خورده انتی بیوتیک میخوره هر 12ساعت بعد مادر شوهر داشت میگفت طفلی بچم مریض شده هر دوسه ساعت چرک خشک کنشو بده بزار زود خوب بشه😀😲درضمن خودش روساعت داروهاش حساسه وادمی نیست که از این چیزا سر در نیاره نمیدونم چرا این حرفو زدخخخ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره بنده خدا دختر منو خیلی دوست داره

😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
برا صلوات فرستادم

ممنون عزیزم 😍انشالله دخترتم بزودی حالش خوب میشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

خوبه بابا

من بامادر  شوهرم طی یک صحبت طولانی که خیلی مراعات میکردم چیزی نگم ناراحت نشه

بحث دعوا کردن بچه بود منم گفتم من خیلی حساسم رو بچه ام . حتی به مامانم اینا هم گفتم حق ندارید بچه من رو دعوا کنید .

یه چندتا حرف این وسط به خوبی بین مادر شوهرم پیش رفتیم هی سعی داشت بگه من بچه رو دعوا میکنم . منم گفتم نمیشه اگه خواستین دعوا کنید به خودم بگید با روش خودم دعوا کنم .

اخرشم گفت خب بچه ات ریخت و پاش کنه من نمیتونم دعوا نکنم پس خونه ما نیارش  😑😑😑😑

کلی داشتم تحمل میکردم منم گفتم خب نمیارمش 😑

شوهرمم نشسته بود .

زندگی زیباست
2825
2823
2791
2779
2792