2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والله خود منم اسیرم دخترم اذیتم میکنه عذابم میده اگه تلویزیون روشن باشه باید فقط شبکه پویا باشه یعنی من یه سریال نمی بینم اگر گوشیم دستم باشه ازم میگیره و خودش میخواد بازی کنهاگر جای یه گلدون رو عوض کنم جیغ میکشه و گریه خرید می ریم نمی گذاره من خرید کنم جیغ میکشه میگه پس بده با بدبختی حمام میبرمش اونجا هم اذیت میکنه برای دستشویی رفتنش اذیت میکنه هر غذایی نمیخوره الان هم خوابه که من گوشی برداشتم اگه بیدار باشه نمی گذاره که 

دقیقامنم همین مشکل رو با دخترم دارم هم من دیونه شدم هم خانم همسایه😩😨😧کلا از صبح که بیدار میشه تو فکره بره خونه اونا هرروز همینه کارش هیچ جا دوست نداره بره نه خونه مامانم نه خونه خواهرم نه بیرون واسه اینکه مبادا از خونه همسایه و بازی با اونابمونه😩فک میکردم بره مدرسه قابل کنترل میشه اما انگار نه انگار به خانم همسایه گفتم به حرف من نمیکنه شما مدیریتش کن گاهی حالا اونم گاهی میگه بچه ها خوابن یا درس دارن باز میبینی نیم ساعت دیگه پیله میشه میخواد بره😭

محتاجم به دعا