2821
2789
عنوان

جهیزیه با کی هست

179 بازدید | 21 پست

پسر خاله من مهندس فوق لیسانس میره خواستگار ی پدر دختره میگه وسایل بزرگ داماد میگیره خبر داری پسر خاله ام میگه حتما وسایل جهیزیه میگیرم اما من خونه خریدم کلی وام دارم انشالله تموم بشه حتما میگیرم یه سال گذشته از عقدشون پدر دختره اومده گفته به پدر مادر پسره گه من تو یه سال از نظر اخلاق پسر تون زیر نظر داشتم تمام وسایل جهیزیه خودم میگیرم حتی تلویزیون اینها همش را گرفت الان شش ساله زندگی میکنند

Iran

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشون لطف کرده از لحاظ شرع و قانون خانوم وظیفه ای نداره برای جهیزیه ولی ما خب ما تو فرهنگمون داریم دیگه چیز بدی هم نیست

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

بعضی شهرا رسم دارن جهیزع مرد بگیره ،چند تا کاربر گفته بودن وظیفه مرد و لطف زن برای منم شوهرم خودش بز ...

بله درسته تو شهر تبریز رسم نیست ولی پدر پسره گفت آنقدر پسرتون خوب با شخصیت هست من یه ساله هم تحت نظر داشتم تمام جهیزیه پدر دختر داد آنقدر از داماد راضی هستن البته خاله من اهل دخالت اینها نیست چهار تا پسر داره همشون دکتر مهندس هستند الان پسر خاله ام دکترهشو جرفت

Iran

ما رسمون اینه جهیزیه پدر دختر میده خونه هم با پسر هست

کل جهیزیه؟ لوازم برقی ست چوبی اینام با دختر؟

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

ایشون لطف کرده از لحاظ شرع و قانون خانوم وظیفه ای نداره برای جهیزیه ولی ما خب ما تو فرهنگمون داریم د ...

نه ما رسمون نیست البته اینجا اول مهم خونه هست چون خیلی ها اجاره دوست ندارن

Iran