2777
2789
عنوان

دکتره زنان... یا یک انسان بی شخصیت

10754 بازدید | 77 پست

سلام

چند روز پیش رفتم دکتر بعد از ۴ ساعت علافی بالاخره نوبتم شد رفتم داخل دیدم دو تا خانوم نشستن و چون جا برای نشستن نبود سره پا وایسادم دکتره یه نگاهی بهم کرد منم فکر کردم منشیش حواسش نبوده و منو فرستاده داخل منم یهو به دکتره گفتم ببخشید منشیتون گفت بیام داخل جا هم نیست بشینم ، دکتره هم هیچی نگفت و با بیمارش حرف زد، بعد بیمارش رفت و من نشستم البته یه نفر دیگه هم نشسته بود و حرف زد ،یه دفه یه خانم دیگه اومده داخل پشت سرش هم منشی اومد منم به شوخی به منشی گفتم دیگه کسی رو نفرست داخل جا نیست بشینیم، یهو دکتر رو کرد به من با عصبانیت گفت" به تو چه ربطی داره من بهش گفتم ، سره پا بودی این حرفو گفتی هیچی بهت نگفتم دوباره تکرارش کردی" 

خلاصه منم خواستم جواب بدم گفتم ولش کن اینهمه معطل شدم و پول ویزیت دادم اگر دعوا کنم ضرر میکنم

حالا فکرشو بکنید حامله هستم و از ۳ ظهر تا ۷ شب سره پا بودم توی مطب سونوگرافی و بعدش دکتر بعد هم یه دکتر بی شخصیت اینجور رفتاری داره که البته پول ویزیتشم گرفته ازم... 

شما هم ازین بی شعورا دارید توی شهرتون؟ 

اگه شما بودین چیکار میکردین؟

چطور میتونم ازش شکایت کنم ؟

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است...1_ به تو چه...2_ به من چه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چرا دکترهای زنان چند ساله مد کردن چند تا مریض باهم ببینن.بابا شاید آدم جلو یکی دیگه روش نشه بگه مشکلش چیه.بعدشم خودش اینطوری نمیتونه خوب تمرکز کنه.واسه همین از دکتر زنان رفتم متنفرم😒

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....
دیگه نرو مطبش

والا قراره دکترمو عوض کنم اما دوس دارم ازش شکایت کنم که این بلا رو سره کسه دیگه نیاره اما نمیدونم کحا و چطور این کارو کنم

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است...1_ به تو چه...2_ به من چه...

من رفتم دکتر زنان خداشاهده 45 ویزیت دادم 

رفتم داحل هی این و اون اومدن سوال پرسیدن من گفتم من سقط داشتم پریود نشدم سونو هامو نشون دادم 

دکتره احمق گف بنداز دور اینارو و برو دوباره سونو گفتم عفونت دارم الان بخاطر اون اومدم میشه معاینه کنید سوزش شدید دارم 

گف نه اول برو سونو بعد عفونت مهم نیس اصلا انقد ناراحت شدم تاچندروز حرص خوردم و گفتم پولی ک دادم حرومت باشه  

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤