2777
2789
عنوان

شیاف سیکلوژست استفاده کنم؟

127 بازدید | 7 پست

به دکترم گفتم گاهی دل درد حالت پریودی خیلی خفیف دارم بهم شیاف پروژسترون داد هرشب بزارم.گفت چون سرکارم میری بچت جاش محکم میشه.یکیش رو کلا استفاده کردم ازون هفته.میترسم ضرر داشته باشه اخه شنیده بودم اوایل بارداری برا اونایی که خونریزی و.. دارن استفاده میشه.امروزم یکم حس پریودی دارم زیر دلم.خیلی خفیفه.استفاده کنم؟البته اوندفه که استفاده کردم خیلی ببخشید واژنم درد میکرد.حتی دست میزدم درد میکرد مث حس کوفتگی.فک کنم از عوارضش باشه.چکار کنم؟تو این ماه آخر کسی استفاده کرده ازین شیاف؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدن گلم ویرایش کردم

نمیدونستم ویرایشم میشه کرد😁

ضرر داره یعنی ؟چون آخرام

نمیدونستم ویرایشم میشه کرد😁 ضرر داره یعنی ؟چون آخرام

ضرر نداره ولی جای بچه رو‌محکم میکنهو نمیتونی راحت زایمان کنی استراحتتو بیشتر کن نمیخاد شیاف بزاری ماهای اخر این دردا طبیعیه

ضرر نداره ولی جای بچه رو‌محکم میکنهو نمیتونی راحت زایمان کنی استراحتتو بیشتر کن نمیخاد شیاف بزاری ما ...

من زایمانم سزارینه.برا همین دکتر گفت چون طبیعی نیستی میتونی ازین شیاف استفاده کنی.تو سزارین که مشکلی ایجاد نمیکنه.درسته؟