2777
2789
عنوان

درس خوندن برای دکتری

| مشاهده متن کامل بحث + 3559 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینجاس خودم هم خانواده شهید بودم ولی ما فقط اسممون بلنده هیچ امتیازی ندارن خواهر برادر شهید

اره فقط همسر یا بچه های شهید واقعا البته اینقدر که پارتی مهم هیچی نیست

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

دکتری خیلی زحمت داره.

من الان هیت علمی ام.. کار بسیار سختیه...

گاهی وقتا میگم بخودم کاش درس نمیخوندم. این میل به پیشرفت پدری از آدم درمیاره

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

اخه وقتی به دکترا حقوق یک لیسانس میدن 

ان اقا دانشجوی دکتری عمران را دیدید رفتگر شهرداری بود و بابت حق التدریس ۴۰۰ میگرفت 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

والا الان هنر یاد گرفتن خیلی بهتر از درس خوندنه تو این مملکت یه آزمون  ثبت  سردفتری دوماه ونیم پیش دادبم نتایج بعد ۲.۵ اومد فقط ۴ تا خواهر از یک خانواده قبول شدن دوتا داداش اکثرا هم فامیل کسانی هستن که سر دفتر اسنادن  من میگفتم ۱۰۰ درصد قبولم نتایج که اومد تا دوروز بغض تو گلوم بود نمبتونستم گریه کنم نه بغضم خالی میشد نصف شب بیدار میشدم آه میکشیدم و دوباره میخوابیدم چون واقعا زحمت کشیده بود واقعا ناحقی کردن فقط الان امیدم اینه که دیوان عدالت اداری آزمون را باطل کنه نه نمره و درصدی بهمون گفتن نه ترازی هیچی فقط گفتن قبول نشدی یعنی اگر کد ملی مادر بزرگ فوت شدم را میز دم میگفت قبول نشدی خلاصه الان کلی جنجال سر این داریم 

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
والا الان هنر یاد گرفتن خیلی بهتر از درس خوندنه تو این مملکت یه آزمون  ثبت  سردفتری دوماه ...

منم این حال رو داشتم ...درکت میکنم خیلی سخته تازه من شوهرم اصلا درکم نمیکنه  اون تو حال و هوای خودشه..بهم میگه راه تو اشتباه بوده😣😣😣

والا الان هنر یاد گرفتن خیلی بهتر از درس خوندنه تو این مملکت یه آزمون  ثبت  سردفتری دوماه ...

این هنرا همش پول میخوان ی ارایشگری شده ۴ ملیون منم شوهرم خرج خونه رو میده پولی به من نمیده که واسه خودم خرج کنم..یعنی بعضی وقتها که بهم پول میده چند روز بعد ازم میگیرش میگه لازم دارم

این هنرا همش پول میخوان ی ارایشگری شده ۴ ملیون منم شوهرم خرج خونه رو میده پولی به من نمیده که واسه خ ...

عزیز دلم درست را بخون نا امید نشو یه کار هم پیدا کن حتی اگر تو شرکتهای خصوصی درآمد داشته باش تا کار اصلی که دوست داری پیدا کنی انشالله استاد دانشگاه میشی

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند