سلام..بچه ها خیلی دوست دارم دکتری بخونم ولی انگیزم خیلی کمه آزمون های استخدامی هم با نمره ی بالا رد میشم چون تک ظرفیتی هستن مثلا آزمون تیرماه با نمره ۹۷رد شدم و رقیبم چون فرزند جانباز بود قبول شده ...خیلی از بیکاری و بی هدفی خسته شدم دلم میخواد پویا باشم اگه دکتری بخونم حداقل ۴ سال دغدغه دارم ..درسته کار داشتن خوبه ولی هدف نداشتن و رخوت و سستی فکری بیکاری بدتره ..شما بهم بگین چیکار کنم متولد دهه ۶۰
والا الان هنر یاد گرفتن خیلی بهتر از درس خوندنه تو این مملکت یه آزمون ثبت سردفتری دوماه ونیم پیش دادبم نتایج بعد ۲.۵ اومد فقط ۴ تا خواهر از یک خانواده قبول شدن دوتا داداش اکثرا هم فامیل کسانی هستن که سر دفتر اسنادن من میگفتم ۱۰۰ درصد قبولم نتایج که اومد تا دوروز بغض تو گلوم بود نمبتونستم گریه کنم نه بغضم خالی میشد نصف شب بیدار میشدم آه میکشیدم و دوباره میخوابیدم چون واقعا زحمت کشیده بود واقعا ناحقی کردن فقط الان امیدم اینه که دیوان عدالت اداری آزمون را باطل کنه نه نمره و درصدی بهمون گفتن نه ترازی هیچی فقط گفتن قبول نشدی یعنی اگر کد ملی مادر بزرگ فوت شدم را میز دم میگفت قبول نشدی خلاصه الان کلی جنجال سر این داریم
تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
والا الان هنر یاد گرفتن خیلی بهتر از درس خوندنه تو این مملکت یه آزمون ثبت سردفتری دوماه ...
این هنرا همش پول میخوان ی ارایشگری شده ۴ ملیون منم شوهرم خرج خونه رو میده پولی به من نمیده که واسه خودم خرج کنم..یعنی بعضی وقتها که بهم پول میده چند روز بعد ازم میگیرش میگه لازم دارم
این هنرا همش پول میخوان ی ارایشگری شده ۴ ملیون منم شوهرم خرج خونه رو میده پولی به من نمیده که واسه خ ...
عزیز دلم درست را بخون نا امید نشو یه کار هم پیدا کن حتی اگر تو شرکتهای خصوصی درآمد داشته باش تا کار اصلی که دوست داری پیدا کنی انشالله استاد دانشگاه میشی
تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند