2777
2789
عنوان

کسی از پودر لیدی میل استفاده کرده ؟

159 بازدید | 12 پست

دیروز سونو دادم هفته ۳۶ هستم ولی متاسفانه دورشکم بچه هفته ۳۳ هست وزنشم ۲۶۰۰ دکتر سونوی رنگی نوشته تا مطمئن بشه اگه اختلالی تو رشدش هست هفته ۳۸ ختم بارداری بده دو هفته وقت دارم وزنشو یکم بالا ببرم لطفا اگه کسی ازین پودر استفاده کرده یا از هرچیز دیگه که بهش واقعا نتیحه داده راهنماییم کنه خیلی ازتون ممنون میشم 

این نیز میگذرد 

وااا یعنی چی... من دخترم ۴۱ هفته به دنیا اومد ۲۷۵۰ بود . این حرفا چیه.پودر لیدی میل من استفاده کردم اما واسه زمان شیر دهی بود . فقط هم طعم کاکائوش قابل استفادست بقیش واقعا حال به هم زنه. 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تا جواب سونوی داپلرو نبینه قطعی چیزی بهم نمیگه اما با توجا به سن بارداری و اندازه شکمم گفت بچت ریزه یا ژنتیکی که نیست یا نارسایی جفت به جنینه یا سوتغذیه مادر و ازون جایی که خودم میدونم یک ماهه اوضاع آشفته ای داشتم اصلا از نظر تغذیه و استراحت رعایت نکردم 

این نیز میگذرد 
وااا یعنی چی... من دخترم ۴۱ هفته به دنیا اومد ۲۷۵۰ بود . این حرفا چیه.پودر لیدی میل من استفاده کردم ...

خوب ۲۷۵۰ واقعا کمه . بعد من یه شرایطی دارم که اصلا حوصله حرف و حدیثای یه عده رو بعد از زایمانم ندارم من فقط میخوام بچم تا ۳۲۰۰ برسه میدونی بیدقتی و کم گذاشتن از خودمم بود

این نیز میگذرد 
عزیزم لیدی میل من وانیلی شو گرفتم افتضاح بود.اصلا قابل خوردن نبود.البته واسه شیر دهی.اگه میخوایی بچت ...

شروع کردم به کباب خوردن میخوام اگه چیزای دیگم کمکی میکنه انجامش بدم

این نیز میگذرد 
خوب ۲۷۵۰ واقعا کمه . بعد من یه شرایطی دارم که اصلا حوصله حرف و حدیثای یه عده رو بعد از زایمانم ندارم ...

عزیرم بچه بالایه ۲۵۰۰ به دنیا بیاد کاملا عادیه و نرماله. کی میگه کمه؟ اولا حرف و حدیث همیشه هست . بچه تپل باشه میگن وای بچه زاییده به چه درشتی . لاغر باشه میگن با این قدو قواره اینو زاییده. بعدم شما هنو تا ۴۰ هفته وقت داری مطمین باش تا اون موقع له رشد مناسب میرسه. بیخود خودتو نبند به خوراکی و این چیزا که فایده نداره بچه اونقدری که نیازشه از مادر تغذیه میکنه نه بیشتر نه کمتر

شروع کردم به کباب خوردن میخوام اگه چیزای دیگم کمکی میکنه انجامش بدم

من کل ۹ ماه یه روز در میون قلوه مامانم کباب میکرد بهم میداد هفته ای یکی دوبار با پای مرغ سوپ و عدسی درست میکرد برام میگو ماهی هم که تا دلت بخواد یعنی از نظر تغذیه کاملا ساپورت شدم  . ولی همون ۲۷۵۰ به دنیا اومد. اصلا ربطی به تغذیه مادر نداره. بچه هرچقدر که بدنش لازم داشته باشه جذب میکنه بقیش فقط به قول معروف گوشت میشه به تن مادر . 

😢😢😢😢منم وزن بچه دوتاسه هفته عقبتر زده چه خاکی بسزم بریزم نکنه جفتم مشکل داره دکتر لیدی میل و کای داروتقویتی داده که دماغمو میگیرم سر میکشم.خدایا خودت رحم کن.😢من خودمم بچه هفت ماهم ۱۷۰۰بودم

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
😢😢😢😢منم وزن بچه دوتاسه هفته عقبتر زده چه خاکی بسزم بریزم نکنه جفتم مشکل داره دکتر لیدی میل و کای ...

توکلت به خدا باشه واسه منم سونوی داپلر نوشته ببینه مشکل از جفتمه یا تغذیه ام نگران نباش هنوز وقت داری وزن بچرو بالا ببری

این نیز میگذرد 
توکلت به خدا باشه واسه منم سونوی داپلر نوشته ببینه مشکل از جفتمه یا تغذیه ام نگران نباش هنوز وقت دار ...

خیلی ممنون هنوز برای من سونو داپلر ننوشته.نمیدونم همش استرس دارم.دوستم بخاطر همین مسئله بچشو از دست داد.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀