2777
2789

سلام دوستان یه بار یه خانمی تاپیک زده بود برادر زاده ام افتاد تو دیگ نذری 80درصد سوختگی داره چی شده بلاخره چن روزه ذهنمو مشغول کرده ؟؟؟؟

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیزم بعداز چننننند روز درد و ناراحتی بلاخره فرشته کوچولو رفت توآسمونا 😢

دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی  میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 

فوت شد ارشیدا جون پر کشیدیه هفته پیش😢

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

عزیزم اون شما داری ارشیدا رو میگی اون فوت شد چند روز میشه که فوت شده

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اتفاقا چند روزه منم تو فکرشم...کسی اطلاع داره بگه لطفا

فوت شد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
 واقعا😢

بله😭😭😭

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
یهو انگاری تاپیکش حذفش شد نمیدونم ولی نبود.منم خیلی دلم میخواست بدونم چیشد اخر

فوت شد